Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, ... (tovább)

A  colettECOlor design termékei színes és egyedi stílusuk mellett a “zöld” gondolkodás, fenntarthatóság, újrahasznosítás jellemzi. Termékeim alapanyaga természetes összetételű, szőtt pamut használt felsőruházat, aminek egyedi terveim alapján magasabb művészi érték ... (tovább)

Csiszár Éva  kertészmérnök vagyok Nagyigmándról. Fő termékeim a szilva, csemegeszőlő, szamóca. 20 éve kertészkedem saját gazdaságomban.

A Csodazöld kis vállalkozás, amely a valóságban is CSODA-zöldeket termel. A tálcákban növekvő mikrozöldek apró fiatal hajtások, melyek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és életerővel. Termesztésük szerves talajban, vegyszermentesen történik, növekedésükhöz ped ... (tovább)

Édesburgonya vegyszermentes termesztesevel foglalkozunk!

Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG!

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek. Mézeskalácsaink magas méztartalmúak, a mézet helyi kistermelőtől vásároljuk. Egész esztendőben szívesen fogyasztják vásárlóink. Kézzel és szívvel dolgozunk.
Nagyszentjánosi bio termelők vagyunk, 20 éve termesztünk bio gabonát, olajos magvakat és zöldségeket. Termékeinket a Biokontroll Hungária tanúsítja.

Termékeink 2 hetente elérhetőek! Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk el ... (tovább)

Sziasztok! Célom minőségi étkezési tojás előállítása, vegyszermentes tápon nevelt, szabad tartasú tyúkokkal.
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, illetve a mézzel, vagy teljesen cukor nélkü ... (tovább)

A Kisalföldi Kosár bevásárló közösség független civil kezdeményezés, aminek célja, hogy segítse a helyi termelők és vásárlók közötti kapcsolatot, ezáltal növelje a helyben előállított élelmiszerek fogyasztását.

Köszönjük a támogatásodat!

Vegyszermentes zölségek és késztermékek...
"A Kriskó Sajtműhely egy családi vállalkozás Rábcakapin. Családunk több generáció óta foglalkozik mezőgazdássággal, szarvasmarha tenyésztéssel. Falunkban hagyománya van a tejtermelésnek és feldolgozásnak. Ezeken az alapokon indult el a mi vállalkozásunk is. Első sajtjainkat 20 ... (tovább)
2016 óta foglalkozunk feleségemmel chilipaprika- zöldségek- és gyümölcsök termesztésével, illetve ezek feldolgozásával. ?️??? Termékpalettánk rendkívül színes és széles. A fűszeres meggyszósztól a barnasörös chiliszószon keresztül a világ legcsípősebb paprikafajtáj ... (tovább)
Gasztrofil-Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsalád Kezdetben (2010-től) saját család¬jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020 januárjában úgy döntöttünk, hogy elérhetővé ... (tovább)
PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. ... (tovább)

Győrújfalun foglalkozunk levendulatermesztéssel egy kisebb, idén 4 éves francia levendula ültetvényen. Eddig szárított, morzsolt formában készítettünk belőle különböző levendulás termékeket, de 2020-ban először 100% francia levendula illóolaj és levendula virágvíz is ké ... (tovább)

A Pipacs Sajtműhely egy családi gazdaság része.Nálunk végig követhető a takarmány útja a szántóföldtől az asztalig.Mindent magunk termelünk meg az állatok számára és teljes mértékben a saját tejünket dolgozzuk fel.Kis gazdaság vagyunk 10 tehénnel és szaporulatával. A sajtm ... (tovább)

A GREENROCOCO Botanical Beauty eszenciája mindannak, amit szeretünk, ahogy élünk és amiben hiszünk. Benne van a körülöttünk lévő világ minden vibrálása, színe, illata és tisztasága. Célunk, hogy a növények és ásványok gyógyító erejét a szépségápolá ... (tovább)

Kézműves kis cukrászműhelyünkben torták, piték készítésével foglalkozunk. Minden egyes sütink nagy odafigyeléssel készül, minőségi alapanyagokból, saját receptjeink alapján. Törekszünk arra, hogy elsősorban magyar hozzávalókkal dolgozzunk, gyümölcstöltelékeinket 100% ... (tovább)

Küldetésünk, hogy családi gazdaságunkban SZÍVVEL és KÉZZEL készített minőségi homoktövis termékeinkkel a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk vásárlóinknak, egészségük helyreállításában és megőrzésében, köszönhetően termékeink magas vitamin és ásványi anyag t ... (tovább)

Èrtesítem a kedves vásárlòkatkat, hogy a nagy èrdeklődèsre valò tekintettel a termèkeim elfogytak, legközelebb várhatòan október közepén tudok újra szállítani. 

Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok,

2020.02.01.-én alapítottam ... (tovább)

Vegyszermentes zöldség és gyümölcs a kertemből.

Ökológiai alapokon működő, zárt rendszerű gazdaságunk minőségi marhahúst (Blonde d`Aquitane és A Charolais keresztezése) kínál eladásra.

Az állatokat szabadon tartjuk Nyúl külterületén, a Pándzsa partján egy öthektáros bekerített karámrendszerben, állandó fel ... (tovább)

Környezettudatos textílikák szívből szeretettel Neked
Mézek, méhészeti termékek, házi lekvárok, szörpök