Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, ... (tovább)

A  colettECOlor design termékei színes és egyedi stílusuk mellett a “zöld” gondolkodás, fenntarthatóság, újrahasznosítás jellemzi. Termékeim alapanyaga természetes összetételű, szőtt pamut használt felsőruházat, aminek egyedi terveim alapján magasabb művészi érték ... (tovább)

Van egy kis borászat a Pannonhalmi Borvidék szívében, ahol egyedi panorámával, családias, baráti hangulattal és persze nem utolsósorban kitűnő borokkal várják a kedves látogatókat!

A Csodazöld kis vállalkozás, amely a valóságban is CSODA-zöldeket termel. A tálcákban növekvő mikrozöldek apró fiatal hajtások, melyek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és életerővel. Termesztésük szerves talajban, vegyszermentesen történik, növekedésükhöz ped ... (tovább)

Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG!

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek. Mézeskalácsaink magas méztartalmúak, a mézet helyi kistermelőtől vásároljuk. Egész esztendőben szívesen fogyasztják vásárlóink. Kézzel és szívvel dolgozunk.
Nagyszentjánosi bio termelők vagyunk, 20 éve termesztünk bio gabonát, olajos magvakat és zöldségeket. Termékeinket a Biokontroll Hungária tanúsítja.

Termékeink 2 hetente elérhetőek! Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk el ... (tovább)

Sziasztok! Célom minőségi étkezési tojás előállítása, vegyszermentes tápon nevelt, szabad tartasú tyúkokkal.
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, illetve a mézzel, vagy teljesen cukor nélkü ... (tovább)
Vegyszermentes zölségek és késztermékek...
"A Kriskó Sajtműhely egy családi vállalkozás Rábcakapin. Családunk több generáció óta foglalkozik mezőgazdássággal, szarvasmarha tenyésztéssel. Falunkban hagyománya van a tejtermelésnek és feldolgozásnak. Ezeken az alapokon indult el a mi vállalkozásunk is. Első sajtjainkat 20 ... (tovább)
2016 óta foglalkozunk feleségemmel chilipaprika- zöldségek- és gyümölcsök termesztésével, illetve ezek feldolgozásával. ?️??? Termékpalettánk rendkívül színes és széles. A fűszeres meggyszósztól a barnasörös chiliszószon keresztül a világ legcsípősebb paprikafajtáj ... (tovább)
Gasztrofil-Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsalád Kezdetben (2010-től) saját család¬jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020 januárjában úgy döntöttünk, hogy elérhetővé ... (tovább)
Családi vallalkozásunkban egyedi receptek alapján készült Prémium termékeink lehetővé teszik vásárlóink számára, hogy élvezzék az ízek harmóniáját azzal a tudattal, hogy közben egészséges alapanyagokból készült élelmiszert fogyasztanak! A mi Vevő ... (tovább)
Hiszünk benne, hogy a sör több mint egy ital. Számunkra a sör a közösség, a barátság, az összetartás, a jó kedv. Egy hangulatos nyári este, egy családi vacsora, egy csendes ücsörgés a tóparton. Lelkesedésünk és szakmai tudásunk legjavát adjuk minden egyes termék elkészít ... (tovább)
PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. ... (tovább)
Szeretném veletek is megismertetni a fürjtojást, melyet méltán neveznek óriás vitaminbombának, ásványi koktélnak.
Győrújfalun foglalkozunk levendulatermesztéssel egy kisebb, idén 3 éves francia levendula ültetvényen. Eddig szárított, morzsolt formában készítettünk belőle különböző levendulás termékeket, de 2020-ban először 100% francia levendula illóolaj és levendula virágvíz is kész ... (tovább)
A Pipacs Sajtműhely egy családi gazdaság része.Nálunk végig követhető a takarmány útja a szántóföldtől az asztalig.Mindent magunk termelünk meg az állatok számára és teljes mértékben a saját tejünket dolgozzuk fel.Kis gazdaság vagyunk 10 tehénnel és szaporulatával. A sajtm ... (tovább)

A GREENROCOCO Botanical Beauty eszenciája mindannak, amit szeretünk, ahogy élünk és amiben hiszünk. Benne van a körülöttünk lévő világ minden vibrálása, színe, illata és tisztasága. Célunk, hogy a növények és ásványok gyógyító erejét a szépségápolá ... (tovább)

Küldetésünk, hogy családi gazdaságunkban SZÍVVEL és KÉZZEL készített minőségi homoktövis termékeinkkel a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk vásárlóinknak, egészségük helyreállításában és megőrzésében, köszönhetően termékeink magas vitamin és ásványi anyag t ... (tovább)

ÉRTESÍTEM A KEDVES VÁSÁRLÓIMAT HOGY A VÁGOTT CSIRKE VÁRHATÓAN MÁRCIUS 24.-TŐL LESZ ÚJRA ELÉRHETŐ!

Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok,

2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is a folyamatos genetik ... (tovább)

Vegyszermentesen termelek zöldséget és gyümölcsöt.

Ökológiai alapokon működő, zárt rendszerű gazdaságunk minőségi marhahúst (Blonde d`Aquitane és A Charolais keresztezése) kínál eladásra.

Az állatokat szabadon tartjuk Nyúl külterületén, a Pándzsa partján egy öthektáros bekerített karámrendszerben, állandó fel ... (tovább)

Környezettudatos textílikák szívből szeretettel Neked
Mézek, méhészeti termékek, házi lekvárok, szörpök