Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Zöldség és mediterrán jellegű virág termesztéssel foglalkozunk . Jelenlegi virág kínálatunkban Bougainvillea , /murvafürt több színben/ Ruellia /Mexikói petunia lila és rózsaszín/ Leander is több színben található meg. Szezonálisan cukkini, karalábé, majd az ősz folyam ... (tovább)

Kézműves péksütemények és kenyerek gyártása, adalékmenetes alapanyagokból.

A  colettECOlor design termékei színes és egyedi stílusuk mellett a “zöld” gondolkodás, fenntarthatóság, újrahasznosítás jellemzi. Termékeim alapanyaga természetes összetételű, szőtt pamut használt felsőruházat, aminek egyedi terveim alapján magasabb művészi érték ... (tovább)

A Csodazöld kis vállalkozás, mely a valóságban is CSODA-zöldeket termel. A tálcákban növekvő mikrozöldek apró fiatal hajtások, melyek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és életerővel. Termesztésük szerves talajban, vegyszermentesen történik, növekedésükhöz minde ... (tovább)
Édesburgonya vegyszermentes termesztesevel foglalkozunk!

Termékeink 2 hetente elérhetőek! Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk el ... (tovább)

Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, illetve a mézzel, vagy teljesen cukor nélkü ... (tovább)
Vegyszermentes zölségek és késztermékek...
"A Kriskó Sajtműhely egy családi vállalkozás Rábcakapin. Családunk több generáció óta foglalkozik mezőgazdássággal, szarvasmarha tenyésztéssel. Falunkban hagyománya van a tejtermelésnek és feldolgozásnak. Ezeken az alapokon indult el a mi vállalkozásunk is. Első sajtjainkat 20 ... (tovább)
2016 óta foglalkozunk feleségemmel chilipaprika- zöldségek- és gyümölcsök termesztésével, illetve ezek feldolgozásával. ?️??? Termékpalettánk rendkívül színes és széles. A fűszeres meggyszósztól a barnasörös chiliszószon keresztül a világ legcsípősebb paprikafajtáj ... (tovább)
Gasztrofil-Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsalád Kezdetben (2010-től) saját család¬jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020 januárjában úgy döntöttünk, hogy elérhetővé ... (tovább)
PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. ... (tovább)
Szeretném veletek is megismertetni a fürjtojást, melyet méltán neveznek óriás vitaminbombának, ásványi koktélnak.
Győrújfalun foglalkozunk levendulatermesztéssel egy kisebb, idén 3 éves francia levendula ültetvényen. Eddig szárított, morzsolt formában készítettünk belőle különböző levendulás termékeket, de 2020-ban először 100% francia levendula illóolaj és levendula virágvíz is kész ... (tovább)
A Pipacs Sajtműhely egy családi gazdaság része.Nálunk végig követhető a takarmány útja a szántóföldtől az asztalig.Mindent magunk termelünk meg az állatok számára és teljes mértékben a saját tejünket dolgozzuk fel.Kis gazdaság vagyunk 10 tehénnel és szaporulatával. A sajtm ... (tovább)

PÁLINKA ÉS GIN MINDEN ALKALOMRA

Vállalkozásunk középpontjában a pálinka és legújabb szerelmünk, a GIN áll.

  • Szerintünk az alkoholok közt a pálinka a legjobb választás. 100 %-ban gyümölcsből készül, nem tartalma ... (tovább)
Feleségemmel 7 éve foglalkozunk chili paprika termesztéssel,és feldolgozással. Különböző chili termékeket,és savanyúságokat készítünk saját kezüleg,szeretettel.3 gyermekünk van. Markotabödögén lakunk,és itt van a gazdaságunk is. A megyében több vásárban is megtalálhat ... (tovább)
A Sudár Birtok egy hagyományos értékrenden alapuló modern, családi gazdaság. A fenntartható fejlődésben hiszünk, abban, hogy felmenőinktől kapott évszázados tudás a mi kezünk által újra megtestesülhet, és általunk adható tovább a jövő generációinak.

Mi egy családi gazdaság vagyunk! 20 éve méhészettel, 2 éve KECSKEsajtkészítéssel foglalkozunk! :) Jelenleg 500 méhcsaláddal, 84 kecskével büszkélkedhetünk! Nagypapától a gyermekekig mindenki részt vesz a folyamatokban nálunk! Minden általunk készített finomságot szeretettel ... (tovább)

Küldetésünk, hogy családi gazdaságunkban SZÍVVEL és KÉZZEL készített minőségi homoktövis termékeinkkel a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk vásárlóinknak, egészségük helyreállításában és megőrzésében, köszönhetően termékeink magas vitamin és ásványi anyag t ... (tovább)

Vegyszermentesen termelek zöldséget és gyümölcsöt.

Ökológiai alapokon működő, zárt rendszerű gazdaságunk minőségi marhahúst (Blonde d`Aquitane és A Charolais keresztezése) kínál eladásra.

Az állatokat szabadon tartjuk Nyúl külterületén, a Pándzsa partján egy öthektáros bekerített karámrendszerben, állandó fel ... (tovább)

Környezettudatos textílikák szívből szeretettel Neked
Mézek, méhészeti termékek, házi lekvárok, szörpök