Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Természetközeli gazdálkodás, egészséges táplálkozás erdőn-mezőn át a konyháig. Saját állatállományunk által termelt alapanyagból készített kézműves sajtokat kínálunk. Termékeink organikusan termesztett gyógy- és fűszernövényekkel, tartósítószer-,adalék-,és ízfokozó mentesen készülnek. Különleges le ... (tovább)
A  colettECOlor design termékei színes és egyedi stílusuk mellett a “zöld” gondolkodás, fenntarthatóság, újrahasznosítás jellemzi. Termékeim alapanyaga természetes összetételű, szőtt pamut használt felsőruházat, aminek egyedi terveim alapján magasabb művészi értéket adva egyedülálló piacot teremtek. ... (tovább)
Termékeink tartósítószer mentesek, a zakuszkák erdélyi családi recept alapján készülnek. A Csodás Borkánka egy kis családi vállalkozás, egészen pontosan egy „házaspár vállalkozás", a gyerekek segítségével. Feleségemmel Budapest kertvárosi részén élünk, ... (tovább)
A Csodazöld kis vállalkozás, amely a valóságban is CSODA-zöldeket termel. A tálcákban növekvő mikrozöldek apró fiatal hajtások, melyek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és életerővel. Termesztésük szerves talajban, vegyszermentesen történik, növekedésükhöz pedig minden szükséges anyag meg ... (tovább)
Édesburgonya vegyszermentes termesztesevel foglalkozunk!
Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG!
Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek. Mézeskalácsaink magas méztartalmúak, a mézet helyi kistermelőtől vásároljuk. Egész esztendőben szívesen fogyasztják vásárlóink. Kézzel és szívvel dolgozunk.
Sziasztok! Célom minőségi étkezési tojás előállítása, vegyszermentes tápon nevelt, szabad tartasú tyúkokkal.
A Horváth Mezőgazdasági Vállalkozás 1992-ben alapult meg egy Fertőd melletti kis tanyán. Családi vállalkozásunkban elsősorban gabonát és takarmánynövényeket termesztünk, emellett fő profilunk a széles almaválasztékunk, amivel szeptembertől késő tavaszig várjuk kedves vevőinket. Rendelhető almafajtái ... (tovább)
A rövid élelmiszer ellátási lánc elkötelezett híveként a szőlőskertünkben termelt zöldségek és gyümölcsök , tyúkjaink tojásának felhasználásával készülnek pitéink, réteseink, süteményeink régi családi receptek alapján.
Házi lekvárok, szörpök
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, illetve a mézzel, vagy teljesen cukor nélkül készítettek is. A gyümölcs ... (tovább)
A Kisalföldi Kosár bevásárló közösség független civil kezdeményezés, aminek célja, hogy segítse a helyi termelők és vásárlók közötti kapcsolatot, ezáltal növelje a helyben előállított élelmiszerek fogyasztását. A bevásárló közösség 2020-ban alakult. Önkéntesei segítségével összekapcsolja a környék ... (tovább)
Vegyszermentes zölségek és késztermékek...
Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, 100% gyümölcshúst tarta ... (tovább)
"A Kriskó Sajtműhely egy családi vállalkozás Rábcakapin. Családunk több generáció óta foglalkozik mezőgazdássággal, szarvasmarha tenyésztéssel. Falunkban hagyománya van a tejtermelésnek és feldolgozásnak. Ezeken az alapokon indult el a mi vállalkozásunk is. Első sajtjainkat 2011-ben készítettünk elő ... (tovább)
  Kettinger Krisztián vagyok, a Krisz's Chili megálmodója. A kertészkedés, édesapám révén gyermekkorom óta az életem része, a chiliparikával pedig 2016-ban kerültem közelebbi kapcsolatba. Ekkor még hobbinak indult a termesztés, azóta viszont már több, mint 2000 növényt nevelünk családommal mind ... (tovább)
Gasztrofil-Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsalád Kezdetben (2010-től) saját család¬jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020 januárjában úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük a házias, hagyományos íz ... (tovább)
Családi vallalkozásunkban egyedi receptek alapján készült Prémium termékeink lehetővé teszik vásárlóink számára, hogy élvezzék az ízek harmóniáját azzal a tudattal, hogy közben egészséges alapanyagokból készült élelmiszert fogyasztanak! A mi Vevőink mindenből a legjobbat ér ... (tovább)
PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. ... (tovább)
Szeretném veletek is megismertetni a fürjtojást, melyet méltán neveznek óriás vitaminbombának, ásványi koktélnak.
3 Gyermekes Anyukaként a barkácsolás szinte egy feladat. Szerencsére a gyerekek fogékonyak voltak rá, és szívesen barkácsolnak velem. Kiskoruk óta sajátkezűleg készítik el az ajándékokat minden családi ünnepre. A ragasztó, az olló és a színesceruza minden nap elő van a mai napig. Érdemesen próbáljuk ... (tovább)
Győrújfalun foglalkozunk levendulatermesztéssel egy kisebb, idén 4 éves francia levendula ültetvényen. Eddig szárított, morzsolt formában készítettünk belőle különböző levendulás termékeket, de 2020-ban először 100% francia levendula illóolaj és levendula virágvíz is készült a virágokból. Levenduláb ... (tovább)
A Pipacs Sajtműhely egy családi gazdaság része.Nálunk végig követhető a takarmány útja a szántóföldtől az asztalig.Mindent magunk termelünk meg az állatok számára és teljes mértékben a saját tejünket dolgozzuk fel.Kis gazdaság vagyunk 10 tehénnel és szaporulatával. A sajtműhely névadója egyik kedven ... (tovább)
A GREENROCOCO Botanical Beauty eszenciája mindannak, amit szeretünk, ahogy élünk és amiben hiszünk. Benne van a körülöttünk lévő világ minden vibrálása, színe, illata és tisztasága. Célunk, hogy a növények és ásványok gyógyító erejét a szépségápolás hétköznapjaiba emeljük és rituálévé válljon, haszn ... (tovább)
Kézműves kis cukrászműhelyünkben torták, piték készítésével foglalkozunk. Minden egyes sütink nagy odafigyeléssel készül, minőségi alapanyagokból, saját receptjeink alapján. Törekszünk arra, hogy elsősorban magyar hozzávalókkal dolgozzunk, gyümölcstöltelékeinket 100% gyümölcsből készítjük, nem haszn ... (tovább)
Küldetésünk, hogy családi gazdaságunkban SZÍVVEL és KÉZZEL készített minőségi homoktövis termékeinkkel a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk vásárlóinknak, egészségük helyreállításában és megőrzésében, köszönhetően termékeink magas vitamin és ásványi anyag tartalmának. ... (tovább)
Èrtesítem a kedves vásárlòkatkat, hogy a nagy èrdeklődèsre valò tekintettel a termèkeim elfogytak, legközelebb várhatòan október közepén tudok újra szállítani.  Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok, 2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is ... (tovább)
Vegyszermentes zöldség és gyümölcs a kertemből.
Ökológiai alapokon működő, zárt rendszerű gazdaságunk minőségi marhahúst (Blonde d`Aquitane és A Charolais keresztezése) kínál eladásra. Az állatokat szabadon tartjuk Nyúl külterületén, a Pándzsa partján egy öthektáros bekerített karámrendszerben, állandó felügyelettel. Kizárólag saját gazdaságunkb ... (tovább)
Rozsics Tímea vagyok, egy kicsi kézműves pékséget viszek Győrladaméron. Kovászos kenyereket, kalácsokat és péksütiket készítek.
Környezettudatos textílikák szívből szeretettel Neked
Mézek, méhészeti termékek, házi lekvárok, szörpök