Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

A Mi KisKertünk egy győri családi gazdaság, ahol szívvel-lélekkel termelünk. Fő terményünk az édesburgonya, mellette pedig idényzöldségeket termesztünk. Fontos számunkra a tudatossság, az egészség így ennek szellében gazdálkodunk, úgy ahogyan azt szüleinktől és nagyszüleinktől tanultuk! ... (tovább)
A Bariberries (www.bariberries.com) csapat célja, hogy a mindennapi életet egészségesebbé és ízletesebbé tegye azáltal, hogy kiváló minőségű, odafigyelve válogatott alapanyagokból készült granolával lássa el az egész családot minden nap. Törekszünk arra, hogy a Bariberries Crunchy Granolák ne csak e ... (tovább)
Természetközeli gazdálkodás, egészséges táplálkozás erdőn-mezőn át a konyháig. Saját állatállományunk által termelt alapanyagból készített kézműves sajtokat kínálunk. Termékeink organikusan termesztett gyógy- és fűszernövényekkel, tartósítószer-,adalék-,és ízfokozó mentesen készülnek. Különleges lek ... (tovább)
A Csodazöld kis vállalkozás, amely a valóságban is CSODA-zöldeket termel. A tálcákban növekvő mikrozöldek apró fiatal hajtások, melyek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és életerővel. Termesztésük szerves talajban, vegyszermentesen történik, növekedésükhöz pedig minden szükséges anyag meg ... (tovább)
Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG!
Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek. Mézeskalácsaink magas méztartalmúak, a mézet helyi kistermelőtől vásároljuk. Egész esztendőben szívesen fogyasztják vásárlóink. Kézzel és szívvel dolgozunk.
Kendermag feldolgozással valamint kendermag alapú, kendermag tartalmú élelmiszerek fejlesztésével, forgalmazásával foglalkozunk. 3 évvel ezelőtt azért kezdtük el, mert egy olyan élelmiszerrel ismerkedtünk meg, ami a maga nemében egy nagy csoda egy apró magba zárva. A benne található esszenciális tá ... (tovább)
Sziasztok! Célom minőségi étkezési tojás előállítása, vegyszermentes tápon nevelt, szabad tartasú tyúkokkal.
Minden ami fürjtojás! Szilsárkányban egy regisztrált fürjtenyészetet tartok fenn már több éve. Az első években a családomat, később a rokonságot láttam el egészséges fürjtojással. A szükséges engedélyek beszerzése után már piacra is vittem termékeimet, amik folyamatosan bővülnek a mai napig. A für ... (tovább)
Talajmegújító gazdálkodással előállított kövesmalmi liszt és kovászos kenyér.
A Horváth Mezőgazdasági Vállalkozás 1992-ben alapult meg egy Fertőd melletti kis tanyán. Családi vállalkozásunkban elsősorban gabonát és takarmánynövényeket termesztünk, emellett fő profilunk a széles almaválasztékunk, amivel szeptembertől késő tavaszig várjuk kedves vevőinket. Rendelhető almafajtái ... (tovább)
Házi lekvárok, szörpök
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, illetve a mézzel, vagy teljesen cukor nélkül készítettek is. A gyümölcs ... (tovább)
Kertünkben Szőlőt , almát , birsalmát , körtét barackot , szilvát , jostát , rózsát termesztünk . Nem permetezünk semmilyen vegyszert nem használunk . A gyümölcsöket feldolgozva , lekvárokat ( birsalma lekvár , fügelekvár , rózsa lekvár ) készítünk hozzáadott cukor nélkül is pl. maltitollal . Dunszt ... (tovább)
Gazdálkodásunk középpontjában az egészséges, friss és minőségi élelmiszerek előállítása áll. Termékeink kisüzemi, kézműves módszerrel készülnek, friss, válogatott alapanyagokból.  A szörpök, gyümölcslevek, savanyúságok és lekvárok hagyományos népi recepten alapuló tartósító és adalékmentes, magas g ... (tovább)
A Kisalföldi Kosár bevásárló közösség független civil kezdeményezés, aminek célja, hogy segítse a helyi termelők és vásárlók közötti kapcsolatot, ezáltal növelje a helyben előállított élelmiszerek fogyasztását. A bevásárló közösség 2020-ban alakult. Önkéntesei segítségével összekapcsolja a környék ... (tovább)
Vegyszermentes zölségek és késztermékek...
Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, 100% gyümölcshúst tarta ... (tovább)
"A Kriskó Sajtműhely egy családi vállalkozás Rábcakapin. Családunk több generáció óta foglalkozik mezőgazdássággal, szarvasmarha tenyésztéssel. Falunkban hagyománya van a tejtermelésnek és feldolgozásnak. Ezeken az alapokon indult el a mi vállalkozásunk is. Első sajtjainkat 2011-ben készítettünk elő ... (tovább)
  Kettinger Krisztián vagyok, a Krisz's Chili megálmodója. A kertészkedés, édesapám révén gyermekkorom óta az életem része, a chiliparikával pedig 2016-ban kerültem közelebbi kapcsolatba. Ekkor még hobbinak indult a termesztés, azóta viszont már több, mint 2000 növényt nevelünk családommal minden é ... (tovább)
Gasztrofil-Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsalád Kezdetben (2010-től) saját család¬jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020 januárjában úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük a házias, hagyományos íz ... (tovább)
Családi vallalkozásunkban egyedi receptek alapján készült Prémium termékeink lehetővé teszik vásárlóink számára, hogy élvezzék az ízek harmóniáját azzal a tudattal, hogy közben egészséges alapanyagokból készült élelmiszert fogyasztanak! A mi Vevőink mindenből a legjobbat ér ... (tovább)
Természetgyógyász vagyok, 2010-óta támogatom a hozzám fordulókat mentális és fizikai problémáik megoldásában. A holisztikus szemlélet híve vagyok. Hiszem, és tapasztalom is, hogy a fizikai test, a lélek és a tudat együttes tisztítása és táplálása tudja az igazi gyógyulást, az egyensúlyt, az EGÉSZség ... (tovább)
PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. ... (tovább)
Szeretném veletek is megismertetni a fürjtojást, melyet méltán neveznek óriás vitaminbombának, ásványi koktélnak.
3 Gyermekes Anyukaként a barkácsolás szinte egy feladat. Szerencsére a gyerekek fogékonyak voltak rá, és szívesen barkácsolnak velem. Kiskoruk óta sajátkezűleg készítik el az ajándékokat minden családi ünnepre. A ragasztó, az olló és a színesceruza minden nap elő van a mai napig. Érdemesen próbáljuk ... (tovább)
Győrújfalun foglalkozunk levendulatermesztéssel egy kisebb, idén 4 éves francia levendula ültetvényen. Eddig szárított, morzsolt formában készítettünk belőle különböző levendulás termékeket, de 2020-ban először 100% francia levendula illóolaj és levendula virágvíz is készült a virágokból. Levenduláb ... (tovább)
A Pipacs Sajtműhely egy családi gazdaság része.Nálunk végig követhető a takarmány útja a szántóföldtől az asztalig.Mindent magunk termelünk meg az állatok számára és teljes mértékben a saját tejünket dolgozzuk fel.Kis gazdaság vagyunk 10 tehénnel és szaporulatával. A sajtműhely névadója egyik kedven ... (tovább)
A GREENROCOCO Botanical Beauty eszenciája mindannak, amit szeretünk, ahogy élünk és amiben hiszünk. Benne van a körülöttünk lévő világ minden vibrálása, színe, illata és tisztasága. Célunk, hogy a növények és ásványok gyógyító erejét a szépségápolás hétköznapjaiba emeljük és rituálévé válljon, haszn ... (tovább)
Győr Szabadhegyen termelünk szüleimmel és testvéreimmel közösen főként mézet és édesburgonyát. Már több mint 5 éve foglalkozunk ezen termékek előállításával.
Kézműves kis cukrászműhelyünkben torták, piték készítésével foglalkozunk. Minden egyes sütink nagy odafigyeléssel készül, minőségi alapanyagokból, saját receptjeink alapján. Törekszünk arra, hogy elsősorban magyar hozzávalókkal dolgozzunk, gyümölcstöltelékeinket 100% gyümölcsből készítjük, nem haszn ... (tovább)
Küldetésünk, hogy családi gazdaságunkban SZÍVVEL és KÉZZEL készített minőségi homoktövis termékeinkkel a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk vásárlóinknak, egészségük helyreállításában és megőrzésében, köszönhetően termékeink magas vitamin és ásványi anyag tartalmának. ... (tovább)
  Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok, 2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is a folyamatos genetikai előrehaladás ellenére a lehető legháziasabb vágott termékeket állítsam elő. Az erre való igény egyre növekszik, ezt nem másra alapozva ... (tovább)
10 éve költöztem Győrzámolyra Békéscsabáról azzal a céllal, hogy az itt élő emberekkel megismertessem az eredeti házi csabai kolbász ízét, valamint a csabai kolbász kultúra és az azt körülvevő gasztronómia világát. A kolbászkészítés családunkban több generációra visszanyúló hagyomány volt, a csa ... (tovább)
Kézzel készített – környezetbarát – mosható - újrafelhasználható hétköznapi textíliák természetes alapanyagokból.
Vegyszermentes zöldség és gyümölcs a kertemből.
Ökológiai alapokon működő, zárt rendszerű gazdaságunk minőségi marhahúst (Blonde d`Aquitane és A Charolais keresztezése) kínál eladásra. Az állatokat szabadon tartjuk Nyúl külterületén, a Pándzsa partján egy öthektáros bekerített karámrendszerben, állandó felügyelettel. Kizárólag saját gazdaságunkb ... (tovább)
Rozsics Tímea vagyok, egy kicsi kézműves pékséget viszek Győrladaméron. Kovászos kenyereket, kalácsokat és péksütiket készítek.
Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és ... (tovább)
Mézek, méhészeti termékek, házi lekvárok, szörpök