Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Tökfélék

A „Honey Babay" sütőtök ősz mézédes ajándéka

A  „Honey Babay „ sütőtök ősz  mézédes ajándéka Mérete miatt  1 – 2 fő számára ideális méretű. Babáknak püré készítéséhez, sütéshez  remek választás Ez egy olyan zöldség, ami talán sütve a legfinomabb, de készíthető belőle ízletes leves, főzelék, sütemény, lekvár, ivólé érdemes a kipróbálásra és a család étrendjébe történő beillesztésre. Cukorral, citrommal, fahéjjal és szegfűszeggel felfőzve töklekvár vagy tökdzsem készíthető. A sütőtök alacsony kalóriatartalma révén fogyókúrázóknak is ideális! Aki még soha nem kóstolt igazi sütőtököt, azt gondolhatja, az aminek ennyi jótékony hatása van, csak rossz ízű lehet. Az így vélekedőket és a szkeptikusokat biztosíthatjuk, tévednek Egy igazi őszi kedvenc

490 Ft / kg
490 Ft/kg

Hokkaido tök

Hokkaidó tök,vagy más néven Japán sütőtök. Az Üdezöld Bioporta kertjében vegyszermentesen termesztett különleges tökféle ,melynek  húsa lisztes, vastag és édes. Ezenfelül rendelkezik egy diós – erős sütőtök – aromával, ami hihetetlenül finom. Lehet sütni,és levesnek is kíváló. A currys-diós Hokkaido sütőtök krémleves mennyei.Készíthetünk még belőle töltött tököt,sütőtökitalt. Az ár darabra vonatkozik.Általában 0.8-1,3 kg nagyságúak a sütőtökök.

780 Ft / db
780 Ft/db

KIS sütőtök

Az Üdezöld Bioprta kertjében termett Orange típusú sütőtök.Húsa narancssárga,aromás,édes,karotinban gazdag. Kíváló sütve,sütőtök levesnek,sütőtökös rizottónak,kellemes íze miatt a kisbabák könnyen elfogadják a hozzátáplálás időszakában. Az ár egy darabra vonatkozik,amely  1,8-2,5 kg közé esik. (Képen a középső nagyság.)

1200 Ft / db
1200 Ft/db

NAGY Sütőtök

Az Üdezöld Bioprta kertjében termett Orange típusú sütőtök.Húsa narancssárga,aromás,édes,karotinban gazdag. Kíváló sütve,sütőtök levesnek,sütőtökös rizottónak,kellemes íze miatt a kisbabák könnyen elfogadják a hozzátáplálás időszakában. Az ár egy darabra vonatkozik,amely 2,5-3,5 kg közé esik.  

1750 Ft / db
1750 Ft/db

Sütőtök

A sütőtök ősz ajándéka Ez egy olyan zöldség, ami talán sütve a legfinomabb, de készíthető belőle ízletes leves, főzelék, sütemény, lekvár, ivólé érdemes a kipróbálásra és a család étrendjébe történő beillesztésre. Cukorral, citrommal, fahéjjal és szegfűszeggel felfőzve töklekvár vagy tökdzsem készíthető. A sütőtök alacsony kalóriatartalma révén fogyókúrázóknak is ideális! Aki még soha nem kóstolt igazi sütőtököt, azt gondolhatja, az aminek ennyi jótékony hatása van, csak rossz ízű lehet. Az így vélekedőket és a szkeptikusokat biztosíthatjuk, tévednek Egy igazi őszi kedvenc

400 Ft / kg
400 Ft/kg