Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Zöldségek

3x2 hagyma

A csomag tartalma: 2 db lila, 2 db vörös, (és) 2 db fehér friss hagyma. Mindenki válszthat, hogy melyik ízűt szereti. Főzéshez vagy kenyerekhez frissen. Mostlan.

550 Ft / csomag
550 Ft/csomag

Aszalt paradicsom 100 g

Aszalt paradicsom 100 g Összetevők: paradicsom, só Tárolás: célszerű zárható edényben tárolni. 100 g termék 1 kg paradicsomból készül.

900 Ft / db
900 Ft/db

Burgony (piros)- 1kg

Az Üdezöld Bioporta vegyszermentes kertjében megtermelt piros hájú, hlványsárga húsú burgonya. Kiszerelés 1kg  burgonyát tartalmaz.  

790 Ft / kg
790 Ft/kg

Burgony (sárga) -5 !!! kg

Üdezöld Bioporta  kertjében vegyszermentesen megtermelt sárga héjú, sárga husú burgonya. Kiszerelés 5 kg , különböző nagyságú burgonyát tartalmaz.

3500 Ft / csomag
3500 Ft/csomag

Burgonya (sárga)- 1 kg

Üdezöld Bioporta kertjében vegyszermentesen megtermelt sárga héjú,sárga husú burgonya kiválóan alkalmas salátának,és főzni. Paprikás krumpli, rakott krumpli, zelleres krumplileves kiváló alapanyaga. A kiszerelés 1 kg különböző nagyságú,mosatlan burgonyát tartalmaz.    

790 Ft / kg
790 Ft/kg

Burgonya mini

Üdezöld Bioporta  vegyszermentes kertjében termett sárga héjú, sárga húsú burgonya. Grillezéshez, csülökételek, sülthusok  ideális körete. Kiszerelés: 1 kg különböző nagyságú ,de mini,mosatlan burgonyát tartalmaz.   Grillfotó: iambaker.net  

850 Ft / kg
850 Ft/kg

Cékla

Régóta ismert salátanövény. Főleg a téli hónapokban az egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag- forrásunk. A termések fiatalok és frissek. 0,5 kg céklafej.

500 Ft / 50dkg
500 Ft/50dkg

Cékla

Friss céklacsomag a Kiskapa vegyszermentes kertjéből. Egy csomagba 3-4-5 fej céklát kötünk, zöldjével együtt szállítjuk, ami szintén fogyasztható salátákba, zöldturmixokba. Súlya kb. 800 gramm

550 Ft / csomag
550 Ft/csomag
%

FARÁDI BURGONYA - sárgahéjú

A krunpli nálunk mindennapos az asztalon. Sárga héjú változatát küldöm. Tárolása: hűvös, nem túl nedves helyen, ne nilonzacskóban, mert megpenészesedik!!!!! Amit a bokor alatt találok, mind megy a kosárba (kicsi és nagy egyaránt). Mosatlan.

800 Ft700 Ft / kg
700 Ft/kg
%

Fodros Petrezselyem Csomó

Sokoldalúan felhasználható, és az összes fűszernövény közül a leggyakrabban alkalmazott a magyar konyhában. A magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a petrezselyem egy értékes vitaminhordozó. Egy hasznos tipp: a petrezselymet csak frissen tegyük az ételbe, mivel a főzés során veszít a vitamintartalmából.  50-60g / csomó

400 Ft250 Ft / csomó
250 Ft/csomó

Hagyma

Hagymacsomag a Kiskapa vegyszermentes kertjéből. 

500 Ft / csomag
500 Ft/csomag

Lestyán levél

Ételeink megízesítője. Petrezselyemhez hasonló illatú és ízű fűszernövény. A "házi patikában" is jelentős szerepe van, de KISMAMÁK NE FOGYASSZÁK!!! A lestyánlevél kiváló ízt ad a leveseknek, salátáknak, jól harmonizál a zöldborsóval.    

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó