igénytelen futónövény világos helyet kedvel árnyékban kevesebb virágot hoz és fakóbb a leveleinek színe kis méretű, rózsaszín virágot hoz vízáteresztő földet igényel közepesen vízigényes betegségekre, kártevőkre nem fogékony több tő van egy cserépben
Régóta ismert salátanövény. Főleg a téli hónapokban az egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag- forrásunk. A termések fiatalok és frissek.
Virág: narancssárgás pirosas. Nagy tömegben nyílnak. Fényigény: fényigényes növény, árnyékba nem telepíthető. Száraz, napos fekvésű hely az ideális számára. Vízigény: kiváló szárazságtűrő, mérsékelten öntözzük. A túlöntözés és a pangó víz károsítja. Teleltessük, vagy a hideg teleken lombbal takarjuk le. 9cm-es cserépben.
A KRUMPLI NÁLUNK MINDEN NAPOS AZ ASZTALON. TÁROLÁSA:HŰVÖS, NEM TÚL NEDVES HELYEN, NE NEJLONZACSKÓBAN, MERT MEGPENÉSZESEDIK!!!!!! 1 KG CSOMAGBAN KISEBB - NAGYOBB DARABOK Desire a fajta neve ,héja piros, húsa világos sárga Felhasználása rendkívül széles. -Főzni, (nem fő szét) -Jó alapanyag HASÁBBURGONYÁhoz
A petrezselyem gyökere nélkül elképzelhetetlen a húsleves. Nem létezik a vadas mártás nélküle... és még igen sok ételünk megkívánja ezt az alapzöldséget. 25 dkg/ csomag
A káposzta az egyik legrégebbi és legelterjettebb természetes gyógyszerünk. Méltalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai, hogy egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos formában elkészíthető. Felhasználása: friss saláta, párolva, köret, leves, egytálétel, főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyúság...
A káposzta az egyik legrégebbi és legelterjettebb természetes gyógyszerünk. Méltalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai, hogy egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos elkészíthető. Felhasználása: friss saláta, párolva, köret, leves, egytálétel, főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyúság...
A káposzta az egyik legrégebbi és legelterjettebb természetes gyógyszerünk. Méltalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai, hogy egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos formában elkészíthető. Felhasználása: friss saláta, párolva, köret, leves, egytálétel, főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyuságnak.
A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. Egészség, minimális szépséghibája van a fejeknek. 25 dkg friss hagymafej