Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tisztítószerek

Folyékony életbarát mosószer 2 liter natúr

Sokan tudjátok már rólam, hogy nagyon szeretem a környezettudatos - és minél egyszerűbb, ésszerűbb - megoldásokat. Hosszú kísérletezés után végre elégedett vagyok a receptemmel, ami egy: Környezettudatos és bőrkímélő mosószer, amely természetesen hatékonyan tisztít a növényi összetevőknek köszönhetően. Illat- és allergénmentes, alacsony hőfokon is hatékony, színes és fehér ruhákhoz, ajánlott gépi és kézi mosáshoz egyaránt.                                      Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában, kímélő a textíliához. Foszfát-, klór- és parabénmentes, biológiailag lebomló tisztítószer. Nem tartalmaz színező és illatanyagokat. Nem tartalmaz maró, irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet, nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag teljesen lebomlik. Ajánlom bőrallergiával küzdőknek, és újszülött babák ruhaneműinek mosásához is.  2 literes palackban szállítom (a fotón 3 literes mosószeres fakon szerepel), frissen készítem minden héten.  Összetevők: hagyományosan főzött, kizárólag növényi alapanyagú szappanreszelék, mosószóda, szódabikarbóna.  Adagolás: 30 ml/ közepesen szennyezett teli mosógépdobnyi ruha (kb 5 kg). Így a 2 liter mosószer 66 mosásra elegendő. 

2500 Ft / db
1250 Ft/l

Folyékony életbarát mosószer családi kiszerelés 5 liter

Folyékony életbarát mosószer 5 liter natúr Sokan tudjátok már rólam, hogy nagyon szeretem a környezettudatos - és minél egyszerűbb, ésszerűbb - megoldásokat. Hosszú kísérletezés után végre elégedett vagyok a receptemmel, ami egy: Környezettudatos és bőrkímélő mosószer, amely természetesen hatékonyan tisztít a növényi összetevőknek köszönhetően. Illat- és allergénmentes, alacsony hőfokon is hatékony, színes és fehér ruhákhoz, ajánlott gépi és kézi mosáshoz egyaránt.                                      Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában, kímélő a textíliához. Foszfát-, klór- és parabénmentes, biológiailag lebomló tisztítószer. Nem tartalmaz színező és illatanyagokat. Nem tartalmaz maró, irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet, nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag teljesen lebomlik. Ajánlom bőrallergiával küzdőknek, és újszülött babák ruhaneműinek mosásához is.  5 literes palack(ok)ban szállítom (a fotón 3 literes mosószeres fakon szerepel), frissen készítem minden héten.  Összetevők: hagyományosan főzött, kizárólag növényi alapanyagú szappanreszelék, mosószóda, szódabikarbóna.  Adagolás: 30 ml/ közepesen szennyezett teli mosógépdobnyi ruha (kb 5 kg). Így az 5 liter mosószer 166 mosásra elegendő. 

6000 Ft / db
6000 Ft/db

Folyékony életbarát mosószer levendula illattal 2 liter

Sokan tudjátok már rólam, hogy nagyon szeretem a környezettudatos - és minél egyszerűbb, ésszerűbb - megoldásokat. Hosszú kísérletezés után végre elégedett vagyok a receptemmel, ami egy: Környezettudatos és bőrkímélő mosószer, amely természetesen hatékonyan tisztít a növényi összetevőknek köszönhetően. Illat- és allergénmentes, alacsony hőfokon is hatékony, színes és fehér ruhákhoz, ajánlott gépi és kézi mosáshoz egyaránt.                                      Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában, kímélő a textíliához. Foszfát-, klór- és parabénmentes, biológiailag lebomló tisztítószer. Nem tartalmaz színező és illatanyagokat. Nem tartalmaz maró, irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet, nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag teljesen lebomlik. Ajánlom bőrallergiával küzdőknek, és újszülött babák ruhaneműinek mosásához is.  2 literes palackban szállítom (a fotón 3 literes mosószeres fakon szerepel), frissen készítem minden héten.  Összetevők: hagyományosan főzött, kizárólag növényi alapanyagú szappanreszelék, mosószóda, szódabikarbóna, bio levendula olaj.   Adagolás: 30 ml/ közepesen szennyezett teli mosógépdobnyi ruha (kb 5 kg). Így a 2 liter mosószer 66 mosásra elegendő.   

2700 Ft / db
1.35 Ft/l