Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Lajos Mihály őstermelő

Lajos Mihály őstermelő

Gasztrofil-Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsalád Kezdetben (2010-től) saját család¬jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020 januárjában úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük a házias, hagyományos ízek kedvelőinek szélesebb körben is. Az alapanyagot/a húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Kizárólag berkshire és duroc sertéseket tenyésztünk, melyek szaporulata képezi hízó alapanyagunkat. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, vagy istállóban. Emiatt fejlődésük lassabb, így húsuk teltebb, tartalmasabb, egészségesebb. Ellentétben a zsúfolt tartásban nevelt sertésekkel, ezeket nem szükséges és nem is kezeljük antibiotikumokkal. A legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük sertéseinket. A feladatokból cégünk minden munkatársa – az állatgondozótól az igazgatóig – kiveszi a részét a takarmányozáson át a feldolgozásig, füstölésig. Technológiánkkal 1,5 év alatt, nagymére¬tű, nagy vitalitású, egészséges sertéseket tudunk felnevelni, melyeknek húsa kiváló minőségű, sötét vörös színű, zsírral szépen erezett, a konyhai eljárások során nem ereszt levet. A húsból többféle terméket készítünk. A füstölt termékek készítéséhez télen vágunk sertéseket, így hagyományos eljárással, füstöléssel tartósítjuk az árut. A termékek árusítását 2020. február végén kezdtük el. A 2019-ben megrendezésre kerülő, az első saját szervezésű és igen nagy sikerű márciusi kóstolónk óta több termelői vásáron is részt vettünk a megyében. Szeretnénk szélesebb körben is eljuttatni termékeinket azokhoz a vásárlókhoz, akiknek igényük van az egészséges, házias, adalékmentes élelmiszerekre. Manufaktúránkban folyamatos a termékfejlesztés, az ízesített zsír féleségeink, saját ötletünk manifesztációi, teljesen egyedülálló az országban, mely jelenleg 4 féle ízben kapható: pirított hagymás, fokhagymás, piros paprikás, chilis. Termékeink továbbá: a Szigetközi VERES Vándor krémszalámi, a Szigetközi HEVES Vándor krémszalámi, a Szigetközi DERES Vándor krémszalámi, melyeket pirítósra kenve ajánljuk és melegszendvics krémnek. Kérem, tekintsétek meg Facebook oldalunkat a linkre kattintva, ahol minden termékről átfogó képet kaphattok: https://www.facebook.com/gasztrofilkolbaszmanufaktura/shop Elérhetőségek: Cím: 9235 Püski, Petőfi utca 7. Telefonszám: Lajos Katalin +36302687388 Email: lajoska@agrofil.hu Facebook: https://www.facebook.com/gasztrofilkolbaszmanufaktura/

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Szigetközi Deres Vándor vékonykolbász (bajor, 1 pár)

A Szigetközi Deres Vándor vékonykolbász nem tartalmaz piros paprikát. Nemcsak színében, ízében is különleges!  Illatos fűszerek keveréke miatt a kedvenced lesz!  A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 300-400 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 7490 Ft/kg Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Sertés vékonybélbe töltve, bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 30 napig érleljük.  Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, nitrites pácsó, fokhagyma, bors, szerecsendió, szegfűbors, gyömbér.  

2620 Ft / pár
2620 Ft/pár

Szigetközi Füstös Vándor angolszalonna (karaj)

A karajt a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Két hétig szárazpácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves Szigetközi Vándor pácban pihentetjük a karajokat. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk. Ár: 7490 Ft/kg

1875 Ft / db
7500 Ft/kg

Szigetközi Füstös Vándor szalonna

A szalonnát a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Két hétig szárazpácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves Szigetközi Vándor pácban pihentetjük a szalonnákat. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk. Ár: 7490 Ft/kg

3750 Ft / db
7500 Ft/kg

Szigetközi Heves Vándor krémszalámi (csípős)

Két jó dologból csak még jobb dolog születhet! Így van ez a Szigetközi Vándor krémszalámival is, ahol Szigetközi Vándor zsírt gazdagítottunk Szigetközi Vándor szalámi darabkákkal. Csemege paprikás, csípős és téli szalámi darabkákkal is elérhető. Kiszerelés: 250 ml üvegben.

2990 Ft / üveg
11.96 Ft/ml

Szigetközi Heves Vándor szalámi (csípős)

Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. A betöltött szalámit bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 120 napig érleljük. A paprika, a só és a fokhagyma mellett különleges fűszerkombinációval érjük el a felejthetetlen ízélményt. A termék szálanként, félszálanként és szeletelve, vákuumcsomagolva rendelhető. Egy szál vastagkolbász súlya kb. 1000-1200 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 9.990 Ft/kg

4995 Ft / db
9990 Ft/kg

Szigetközi Heves Vándor vékonykolbász (csípős, 1 pár)

A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 250-450 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 7490 Ft/kg Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Sertés vékonybélbe töltve, bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 30 napig érleljük. A szokásos fűszerek mellett az egész kömény adja meg a várt ízhatást.  Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, nitrites pácsó, csemege és csípős paprikaőrlemény, fokhagyma, kömény

2620 Ft / pár
2620 Ft/pár

Szigetközi Vándor chilis zsír 250 ml

A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Összetevők: Szigetközi Vándor zsír, chili Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.

750 Ft / üveg
3 Ft/ml

Szigetközi Vándor chilis zsír 330 ml

A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Összetevők: Szigetközi Vándor zsír, chili Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.

890 Ft / üveg
2.7 Ft/ml

Szigetközi Vándor csülök színhús

A SZIGETKÖZI VÁNDOR csülök színhús friss, hibátlan, sovány sertéshúsból készül. Fűszerekkel és vöröshagymával ízesítve töltjük üvegbe. Keresztmetszete durva, darabos, mert zsíros részt nem tartalmaz. Összetétel: sertéscsülök, nyers vöröshagyma, ízesítő anyagok (só, fehérbors) Gyártási mód: hőkezeléssel tartósítva Kiszerelés: 350 ml üvegben. 

3490 Ft / db
3490 Ft/db

Szigetközi Vándor fokhagymás zsír 250 ml

A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.

750 Ft / üveg
3 Ft/ml

Szigetközi Vándor fokhagymás zsír 330 ml

A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.

890 Ft / üveg
2.7 Ft/ml

Szigetközi Vándor kenőmájas 212ml

A SZIGETKÖZI VÁNDOR kenőmájas kiváló minőségű alapanyagokból készül. A máj, a hús és a szalonna kíméletes főzésével, finomra darálásával és keverésével éri el jellegzetes rusztikus állagát. Különleges fűszerezésének köszönhetően íze egyedülálló élményt nyújt. Kiszerelés: 212 ml üvegben. Egy üveg ára 2190 Ft.

2190 Ft / üveg
10.33 Ft/ml