A Szigetközi Deres Vándor vékonykolbász nem tartalmaz piros paprikát. Nemcsak színében, ízében is különleges! Illatos fűszerek keveréke miatt a kedvenced lesz! A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 300-400 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 7490 Ft/kg Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Sertés vékonybélbe töltve, bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 30 napig érleljük. Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, nitrites pácsó, fokhagyma, bors, szerecsendió, szegfűbors, gyömbér.
A szalonnát a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Két hétig szárazpácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves Szigetközi Vándor pácban pihentetjük a szalonnákat. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk. Húsosabb szalonnáink már elfogytak, legközelebb tavasszal lesz újra. Jelenleg inkább kenyérszalonnáink közül lehet választani. Ár: 7490 Ft/kg
A SZIGETKÖZI FÜSTÖS VÁNDOR tarjához a húst a saját tenyésztésű és hizlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabad-tartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük sertéseinket. A tarjákat két hétig száraz-pácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves, Szigetközi Vándor-pácban pihentetjük. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk, így nyeri el végleges, harmonikus és jellegzetes ízét. Termékeinket jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Fogyasszák egészséggel és jó étvággyal, váljék az Önök, családjuk és barátaik megelégedésére! Ár: 7490 Ft/kg
Két jó dologból csak még jobb dolog születhet! Így van ez a Szigetközi Vándor krémszalámival is, ahol Szigetközi Vándor zsírt gazdagítottunk Szigetközi Vándor szalámi darabkákkal. Csemege paprikás, csípős és téli szalámi darabkákkal is elérhető. Kiszerelés: 250 ml üvegben.
Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. A betöltött szalámit bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 120 napig érleljük. A paprika, a só és a fokhagyma mellett különleges fűszerkombinációval érjük el a felejthetetlen ízélményt. A termék szálanként, félszálanként és szeletelve, vákuumcsomagolva rendelhető. Egy szál vastagkolbász súlya kb. 1000-1200 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 9.990 Ft/kg
A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 250-450 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 7490 Ft/kg Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Sertés vékonybélbe töltve, bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 30 napig érleljük. A szokásos fűszerek mellett az egész kömény adja meg a várt ízhatást. Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, nitrites pácsó, csemege és csípős paprikaőrlemény, fokhagyma, kömény
Vékonyra szeletelt édes alma ropogósra szárítva. A friss alma összes jó tulajdonságával és ízével. Hozzáadott cukrot, tartósítószert és más adalékanyagokat nem tartalmaz! Kiváló nassolnivaló kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bűntudat nélkül fogyasztható. Természetes ízek bárhol, bármikor! Doypack tasakban.
A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Összetevők: Szigetközi Vándor zsír, chili Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.
A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Összetevők: Szigetközi Vándor zsír, chili Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.
A SZIGETKÖZI VÁNDOR csülök színhús friss, hibátlan, sovány sertéshúsból készül. Fűszerekkel és vöröshagymával ízesítve töltjük üvegbe. Keresztmetszete durva, darabos, mert zsíros részt nem tartalmaz. Összetétel: sertéscsülök, nyers vöröshagyma, ízesítő anyagok (só, fehérbors) Gyártási mód: hőkezeléssel tartósítva Kiszerelés: 350 ml üvegben.
A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.
A tepertő melléktermékeként keletkezik a kiváló minőségű zsírszalonnából. Fokhagymás, pirított hagymás és pirospaprikás ízesítéssel is kapható. Kiszerelések: 250 ml és 330 ml üvegben. Ár: 250 ml/750 Ft; 330 ml/890 Ft.