Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fűszerek

Fokhagyma-250g

Az Üdezöld Bioportán vegyszermentesen  termelt  fokhagyma fejek. A mérés során különböző méretű fejek kerülnek a zacskóba,lila és fehér színben vegyesen. Egy csomag 250 gramm fokhagymát tartalmaz.

700 Ft / csomag
2800 Ft/kg

Fűszerpaprika - őrlemény

Az őrölt fűszerpaprika vagy pirospaprika a magyar gasztronómia jellegzetes fűszere.  Nem csípős ;) Világhírű a kalocsai, a szegedi és íme, itt a farádi.  Gyönyörű, piros színű :) 10 dkg / adag (Zárható, műanyag poharakba küldöm, melyet visszavárom!!!)

450 Ft / 10dkg
450 Ft/10dkg
%

Medvehagyma

Tavasszal természetes élőhelyén gyűjtjük be a friss és illatos medvehagymát. Gondosan szárítottuk, majd finoman csomagoltuk, hogy az év többi részében is élvezhető legyen zamata! Aki még nem ismeri, a fokhagymához hasonló, különleges íze van. Kiváló kiegészítője a cukkininek, sült húsoknak, pogácsáknak, lepényeknek, bagetteknek. Szárazon, fűszerként használjuk fel.  Egy csomag 10 gramm szárított medvehagymát tartalmaz. 

500 Ft400 Ft / csomag
400 Ft/csomag

Rozmaring

Frissen szedett illatos rozmaringcsokor.

250 Ft / csomó
250 Ft/csomó

Rozmaring Cserépben

Fűszernövény, gyógynövény, illatnövény. Szárát a hús, a sajt, a levesek, a mártások ízesítésére használjuk. 9- es cserepében 40 cm magas. Erősek, jól begyökeresedettek a palánták.Télálló, szárazságtűrő, tűző napot kedvelő növény.     

400 Ft / db
400 Ft/db