Kistermelői, kézműves áfonyalekvár 2023' Kókuszvirág cukorral édesítve. Kiszerelés: 330 gramm/üveg Összetevők: áfonya, kókuszvirág cukor, bio citrom frissen facsart leve, almapektin. Tartósítószer hozzáaadasa nélkül! Felbontás után tároljuk hűtőben.
Fekete áfonyából készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft.
Kézműves lekvárok díszdobozban. A doboz tartalma: Sárgabarack lekvár, Levendulás sárgabarack lekvár
Ajándékdoboz kézműves lekvárokkal A dobozb tartalmaz: Meggy lekvárt, Sárgabarack lekvárt.
Ajándék csomag lekvárokkal A doboz tartlamaz: Levendulás sárgabarack lekvárt és Meggy lekvárt
Kézműves lekvár. Ajándék csomag tartalma: Eper lekvár, Sárgabarack lekvár
Gyógynövényszörp 500ml Összetevők: akácvirág-főzet, cukor, citrom, citromsav. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Az akácvirág szörp egy finom és virágos ízű ital, amelyet az akácfák pompás virágainak édes nektárjából készítünk. Ez a természetes és hagyományos ital a tavasz és a nyár kedvelt frissítője, amelyet egyszerűen hígítva vagy koktélalapanyagként élvezhetünk vagy télen teaként fogyszthatunk. Jellemzők: Friss és virágos íz: Az akácvirág szörp kellemesen édes, virágos ízű, ami ideális választás a meleg napokon vagy egy romantikus vacsora részeként. 100% természetes: A szörp kizárólag friss akácvirágból és tiszta vízből készül, mesterséges színezékek vagy tartósítószerek nélkül. Sokoldalú használat: Használja önmagában hűsítő italként, hígítva vízzel vagy szódavízzel, és készítsen belőle koktélokat vagy desszerteket. Kiváló minőség: Szörpünk gondosan válogatott akácvirágból készül, hogy a legjobb minőséget kínáljuk az Ön számára. Használati javaslatok: Hígítva: Keverjen össze egy rész akácvirág szörpöt hat rész vízzel vagy szódavízzel, adjon hozzá jégkockákat, és élvezze hűsítő italként. Koktélokban: Használja alapanyagként koktélokhoz, például akácvirágból készült margaritákhoz vagy mojitókhoz. Édesítse vele desszerteket: Öntse az akácvirág szörpöt palacsintákra, gofrikra, fagylaltra vagy süteményekre a különleges íz érdekében. Az akácvirág szörp ideális választás azok számára, akik szeretik felfedezni az új ízeket, és egy könnyed, virágos ízű italt keresnek a meleg hónapokban. Készítsen belőle egy finom koktélt vagy élvezze önmagában a természet csodáját!
Aszalt paradicsom olajban Összetevők: aszalt paradicsom, hidegen sajtolt napraforgó olaj, gyümölcsecet, só, fokhagyma, fűszerek. Felbontás után hűtve tárolandó.
Tartalmaz: cseresznye, cukor, pektin, balzsamecet, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz! 256 ml
Bazsalikom Pesto 100 gr Összetevők: extra szűz Bio olívaolaj, bazsalikom (kb. 40%), permezán sajt (Grana Padano), mandula, fokhagyma, petrezselyem, fenyőmag, só, citromlé. Miért fogyasszunk sok bazsalikomot? Azonban a bazsalikom nem csak mint aromás fűszernövény állja meg a helyét a konyhában, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyet közül a gyulladáscsökkentő omega-3 tartalma az egyik leglényegesebb. Kiemelkedő még a B-, valamint a C-vitamin, illetve a cink, kálcium, kálium és vas tartalma. Ennek okán harcol a vérszegénységgel, a krónikus fáradság leküzdésével, a magas vérnyomással, energetizál és jótékony hatással van az egészséges csontozat megtartására is. A bazsalikomot már a tradicionális kínai gyógyászatban is használták gyógynövényként fertőtlenítő és antibakteriális hatása miatt. Ezen kívül meggyorsítja a zsírok emésztését is, és csökkenti a puffadást. Bazsalikom elemi energia szinten erős tüzet gyújt ezért csökken a víz és a szél a testben. Elégnek. Testi szinten a nyákosságot gyorsan szünteti, illóolaja féregüző, a paraziták ellen az egyik legjobb. Emésztést javít, görcsoldó, idegnyugtató. Hogy használjuk fel? A 100% természetes bazsalikomos pesto jól illik tésztafélékhez, halételekhez, carpaccio-hoz, paradicsomos mozzarellához, de fogyaszthatjuk pirítóssal, vagy bármilyen frissensült kenyérfélével.
Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a gasztonómiában az új ízeket kipróbálni. Sült húsokhoz kíválóan alkalmas. 370 ml tartalaz: birsalma, víz, ckor, bor, citromsav, fahéj, szegfűszeg. Tartósítószert nem tartalmaz!
A birsalma , egy csodanövény , gyógynövényként is nevezhetnénk. Egészségmegőrző vitaminboba .Jól lebomló szénhidrátok valamint A , B3 , B6 , B9 , C ( és kisérője a citrin vagyis P ) valamint kalcium , vas , magnézium , foszfor , kálium , nátrium , találhatóak benne . Méregtelenítő , emésztést segítő gyűmőlcs a kiemelkedően magas pektin ! tartalma miatt . A pektin élettani hatásai : ( még felsorolni is sok ) - a gyomorban megköti , magába szívja a vízet , teltségérzetet okoz , a fogyókúrában segítség lehet . Emésztési problémák esetén javítja a tápanyagok felszívódását . Rost tartalma a szervezet anyagcsere folyamatát optimális állapotba hozza . Méregtelenítő hatású - elősegíti a nehézfémek és a káros anyagok gyors kiürülését a szervezetből . Gyulladás csökkentő . Ízületi fájdalom , reuma esetén is segíthet a méregtelenítő hatása és a káros anyagok megkötése révén . Erős vírus és baktériumölő hatása miatt már a középkorban is használták gyógyításra . Antioxidáns hatású ( lassítja az öregedési folyamatot ) . Erősíti az immunrendszert . Birslekvár Kíváló vacsorára , vajaskenyérrel egy pohár bor ( +18 ) kiséretében.Finom sütemények , gyümölcskenyér , lekvárostáska , linzerkarika , , palacsinta alapanyaga lehet .