A bodzaecetet valójában biológiailag erjesztett, szűretlen almaecetből készítjük, amibe frissen szedett, teljes nyílásban lévő bodzavirágzatokat áztatunk. Az almaecet savtartalma az áztatás során feltárja és kiáztatja a bodza virágporát, mely így varázslatos illatot és zamatot kölcsönöz a terméknek. Saláták, gyümölcssaláták ízesítésére kiváló választás. Összetevők: alma, bodzavirág, cukor, ivóvíz
Alsószentiváni és Milotai fajtákból készült vegyes pörkölt dióbélből melegen sajtolt I. osztályú olaj, savakban szegény, ízletes, kiválóan alkalmas sütéshez (pl.: palacsinta dióolajon sütve, tükörtojás dióolajon, roston sült húsokhoz, gombákhoz), fözéshez (pl.: dióstészta dióolajjal), salátákhoz, különösen kék sajtokhoz illik. Napfénytől védve száraz, hűvös helyen tárolva eltartható a csomagoláson jelzett időpontig. A HACCP szerint működő üzemben készült. Az agrár-környezetgazdálkodás szerint szelíd technológiákat alkalmazó ültetvényen termett, göcsjei, olajat feldolgozó üzemben készített és csomagolt és a termelő által forgalmazott termék.
Bio minőségű vegyszermentesen termesztett húsvéti rozmaring almából, saját készítésű szűretlen almaecet természetes érleléssel. Összetevők: Alma, ivóvíz, cukor Az almaecet jótékony hatását elsősorban az ecetsavnak köszönheti, de ha egy almaecet nyers, az azt is jelenti, hogy enzimekben gazdag, így már önmagában is segít az emésztésben. Épp ezért érdemes pasztörizálatlan, bio, szűretlen almaecetet választani. A desztillált, pasztőrizált almaecet pH értéke 2-2.5. Ez valamivel alacsonyabb, mint a bio, szűretlen, pasztőrizálatlan almaeceté, aminek eredetileg 3.3-3.5 között van a pH-ja, ami pont optimális, ezért tud pozitív hatást gyakorolni a szervezetre. Az almaecetet nem szükséges hűtőben tárolni, szobahőmérsékleten is eláll, akár 5 évig is, lezárni sem kell csak egy vászondarabbal lekötni az üveg száját, hogy tovább tarthasson az érési folyamat! Tárolás közben, ha még tart az érés kialakulhat a tetején egy kocsonyás réteg, ezt hívjuk ecetágynak. Ezt egy tiszta üvegbe való átfejtéssel el tudjuk távolítani. Ha szeretnénk saját ecetet készíteni, érdemes eltenni az ecetágyat, mert segíti az új ecet gyorsabb érését.
Vörös borecet / Red wine-vinegar 200 m Vörösborecetünk vegyszermentesen termesztett otello szőlőből, biológiai erjesztéssel készül. Kb. 6 % ecetsavat tartalmaz, lágy kellemes aromájú. A vörösborecet számos jótékony hatással bír: antioxidánsokban gazdag, de nátriumban, zsírban és koleszterinben szegény. Évszázadokon keresztül univerzális gyógyszerként volt használatos. Jól illik a zöldekhez, gyümölcsökhöz, tésztákhoz. Sóhelyettesítőként is bevethető. Összetevők: szőlő, cukor, ivóvíz
Gyönyörű színű, rózsa aromájú ecet különlegesség. Salátákra, gyümölcssalátákra is jó választás lehet. A rózsaecet, szűretlen almaecet felhasználásával készül, amit rózsaágyon érlelünk tovább. A virágok vegyszermentes kertünkből kerülnek az ecetbe. Tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: vegyszermentes alma, ivóvíz, cukor, rózsaszirom, rózsabors Kevesen tudják róla, hogy gyógyhatással is rendelkezik: a rózsának összehúzó, szíverősítő, bőr- és nyálkahártya-stabilizáló hatása van. Sokan beszámoltak továbbá arról, hogy a rózsaecet fogyasztása során - ha rendszeresen fogyasztották - nem betegedtek meg nagyon hosszú időn át, és a súlyosabb betegségekből is sokkal hamarabb kilábaltak.