Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Palánták, virágok

Cserepes KAPOR

A kapor közismert fűszer- és gyógynövény.  Neveld otthon saját kaprodat teraszon, erkélyen! Akkor csípsz róla levelet, amikor csak akarsz! Fiatal kis növények növekednek a cserepekben.  

360 Ft / db
360 Ft/db

Évelő Szegfű

Ez egy RENDKÍVÜL ILLATOS fiatal szegfű palánta, amely még ráadásul évelő is. Nyugodtan kinthagyhatjuk télre, virágládába, kaspóba ültetve. Párosítani is szoktam, fehér- futó muskátlival. Napos helyre tegyük, különben nem hoz virágot. (Jelenleg nem nyílik, a képen a virág az anyatőről való, hogy mutassam a színét.)    

500 Ft / db
500 Ft/db

Fokföldi Kankalin

Egy nagyon mutatós, virágokkal is díszítő ampolna növény(kaspós). A tűző NAPRA NE tegyügy, elég neki az erős fény is. Ha megégeti a nap barna foltos lesz a levele. A laza szerkezetű közeget szereti, ezért tettem a földjébe perlitet. TÉLRE VIGYÜK BE a lakásba, ott érzi jól magát (ekkor kicsit megnyírom).  20 cm átmérőjű kaspóban van, fület adok hozzá.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

LEVENDULA PALÁNTA

Orvosi ("francia") levendula (Lavandula angustifolia)  tövekről magvetéssel szaporított, edzett palánták. Napfényes, meleg helyre ültessük, első nyáron heti öntözést igényel (de később is meghálálja az időközönkénti öntözést). A nagyobbak már virágoznak is idén! :)

300 Ft / db
300 Ft/db

Piros Levelű Kövirózsa

Pirosas- zöldes levelei vannak. Most a "nyugalmi állapotban" van, tehát inkább zöld színű. Pirosas színét hideggebb időjárással nyeri el. Napfényt kedvelő, kevés vizet igénylő növény, nem fagyérzékeny. Rózsaszínes virágját késő tavasszal hozza. 9 cm- es cserépben kapható. FELHASZNÁLÁSA: sziklakertek, kővályúk, dézsák, erkélyládák, támfalak, tetőkertek (stb.) beültetésére. 

380 Ft / db
380 Ft/db

Szálkás Aloé

Világos helyet igényel, a pangó vizet nem tűri. Legalább 7℃ -on teleltessük. Nyáron a szabadban is elhelyezhetjük, NAPTÓL VÉDJÜK. Narancssárga virágait tavasszal hozza. Levelei tőlevélrózsát alkotnak, szélük fogazott, felületük pedig fehéren pettyezett. 

500 Ft / db
500 Ft/db

Szőrös Kövirózsa

A levelei végén kis "szőrpamacs" található. Egy pozsgás, örökzöld, évelő növény. Napfényt kedvelő, kevés vizet igénylő növény, nem fagyérzékeny. Rózsaszínes virágját késő tavasszal hozza. 9 cm- es cserépben kapható. FELHASZNÁLÁSA: sziklakertek, kővályúk, dézsák, erkélyládák, támfalak, tetőkertek (stb.) beültetésére. 

380 Ft / db
380 Ft/db

Tökjó TÖK

Díszítsük fel udvarunkat, bejáratunkat, lépcsőnket, ablakunkat dísztökkel. Az ősz színeit hordozzák,van köztük gömbölyű, girbe- gurba, kisebb- nagyobb. Az erős fagyokkal mennek majd tönkre.  A csomag 3 db színes tököt tartalmaz.

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag