Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Palánták, virágok

Eper palánta

Asia fajtájú szabadgyökeres eper palánta. Középkorai érésű Május vége. Hozama nagy - nagyon nagy. Gyümölcsére jellemző  fényes piros színű, kúpos, kiemelkedő hússzilárdságú, bogyói nagyon nagy méretűek, egyöntetűek, nagyon mutatósak. Eltarthatósága jó.  Bokra: robosztus, betegségekre nem hajlamos

120 Ft / db
120 Ft/db

Goji bogyó cserje, szabadgyökerű cserje 1 db

A Goji bogyó vagy Goji berry, magyar nevén ördögcérna egy télálló, ehető gyümölcsű, bokros növekedésű növény, melynek piros színű, kicsi, hosszúkás bogyóit fogyasztjuk nyersen vagy aszalva. A gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz C vitamint és ásványi anyagokat, aminosavakat, igazi superfood. A kínai orvoslásban gyógynövényként használják. Hosszú, ívesen kihajló ágain nyílnak kicsi, lila színű virágai. Bogyója ősszel érik. Ez a fajta erdei gyümölcs egy igazi csoda, amelyet a természet adott az embernek, az életerő, egészség és hosszú élet forrása. Az ok a természetes összetevők egyedülálló gyűjteményében rejlik. 21 ásványi anyagot, 18 aminosavat, rengeteg vitamint tartalmaz. Frissen vagy szárítva használják. Gyümölcssalátákhoz ideális alapanyag. A meggy és áfonya ízek különleges kombinációja. Ültetés és gondozás Az ültetés legjobb időpontja a tavasz. A világos, napos helyeket és a jó vízelvezetésű talajokat kedveli, ahol a víz nem stagnál. Ültetéskor komposzt, tőzeg, humusz és hamu hozzáadása javasolt. Nem igényesek a talaj összetételére, így a goji bármilyen talajban megnőhet. Az öntözés gyakorisága az időjárási viszonyoktól függ. A goji szárazságtűrő növény, ezért nem igényel gyakori öntözést. Tekintettel a cserjehajtások gyors növekedésére, rendszeresen vágni kell őket, csak erős és egészséges ágakat hagyva. 

3990 Ft / db
3990 Ft/db

Szárított szalmarózsa virágzat

Kb. 15g / csomag Koszorúkra ragasztva kiváló dekoráció.

400 Ft / csomag
400 Ft/csomag

Szobaborostyán

Mérsékelten öntözzük. Tarthatjuk világos helyen, de nyári tűző naptól óvjuk => megéghet. Támrendszerre futtatható, vagy ampolnás növénynek is nevelhető => életerős kúszónövény, a kívánt méret elérése után bátran visszavághatjuk.

1000 Ft / db
1000 Ft/db