Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Palánták, virágok

Aloe Vera - kisebb

JELLEMZŐI: gyógynövény és dísznövény is egyben lakásunkban tartva tisztítja a levegőt találkozhatunk vele: krémek, kenőcsök, tabletták, kapszulák, folyadékok formájában, sőt ma már aloe vera darabkákat tartalmazó üdítőitalok is kaphatók húsos, lédús leveleiből nyerhető nedv felgyorsítja a bőr sérüléseit , égési sérüléseket, napégés nyomait nedvének fő összetevője az uronsav, + még 200 anyag 9cm-es cserépben. HATÁSAI: fertőtlenít (baktérium-,vírus- és gombaölő), gyulladáscsökkentő bőrfiatalító tisztító, méregtelenítő immunrendszer erősítő   10,5 cm-es cserépben. Nyáron jól érzi magát a szabadban is, esőtől és tűző naptól védjük. A teleltetéséhez minimum 10 °C kell, de a lakásban is szeret

450 Ft / db
450 Ft/db

Aloe Vera - nagyobb

JELLEMZŐI: gyógynövény és dísznövény is egyben lakásunkban tartva tisztítja a levegőt találkozhatunk vele: krémek, kenőcsök, tabletták, kapszulák, folyadékok formájában, sőt ma már aloe vera darabkákat tartalmazó üdítőitalok is kaphatók húsos, lédús leveleiből nyerhető nedv felgyorsítja a bőr sérüléseit , égési sérüléseket, napégés nyomait nedvének fő összetevője az uronsav, + még 200 anyag 9cm-es cserépben. HATÁSAI: fertőtlenít (baktérium-,vírus- és gombaölő), gyulladáscsökkentő bőrfiatalító tisztító, méregtelenítő immunrendszer erősítő   A cserép és növény méretét tükrözi a ,,fényképezőkosaramban" való elhelyezkedése. Nyáron jól érzi magát a szabadban is, esőtől és tűző naptól védjük. A teleltetéséhez minimum 10 °C kell, de a lakásban is szeret

500 Ft / db
500 Ft/db

Csokrosinda - szobanövény

Csokrosinda vagy zöldike az egyik legnépszerűbb szobanövény. Kecses, finoman ívelt levelei fehér sávosak, idősebb példányok hoznak apró fehér virágot.. Fénykedvelő, vízigényes. 9cm-es cserépben, átültetésre egyenlőre nincs szükség. 

700 Ft600 Ft / db
600 Ft/db

Sugárarália - szobanövény 2)

Elhelyezése: világos vagy félárnyékos, kellemesen párás helyiségben fejlődik a legszebben. A tűző nap megégetheti a leveleit, fényhiányos helyen pedig megnyúlik. Ha elég fényt kap, a leveleinek közepe sárga lesz. Rendszeres, de körültekintő öntözést igényel, földje csak kissé legyen nedves. Télen kevesebbet öntözzük. A tavasztól nyár végéig tartó időszakban, meghálálja, ha kéthetente tápoldatozzuk. Kedveli a párás környezetet. A sugáraráliát időnként érdemes megmetszeni, főleg, ha nem kap elég fényt, a metszést követően gyorsan regenerálódik, az eredmény pedig egy kompaktabb formájú, dúsabb növény lesz.  Szép, nagy, begyökeresedett virágok.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Varjúháj - Anya kedvence

Talajtakaró, ezért gyeppótlóként is használható. Napos, félárnyékos helyre egyaránt ültethető.  Kiváló szárazságtűrő.  Télálló. 

600 Ft450 Ft / db
450 Ft/db

Zöldike - szobanövény

Csokrosinda vagy zöldike az egyik legnépszerűbb szobanövény. Kecses, finoman ívelt levelei vannak, idősebb példányok hoznak apró fehér virágot.. Fénykedvelő, vízigényes. 9cm-es cserépben, átültetésre egyenlőre nincs szükség. 

700 Ft600 Ft / db
600 Ft/db