Gazdálkodásunk középpontjában az egészséges, friss és minőségi élelmiszerek előállítása áll. Termékeink kisüzemi, kézműves módszerrel készülnek, friss, válogatott alapanyagokból.
A szörpök, gyümölcslevek, savanyúságok és lekvárok hagyományos népi recepten alapuló tartósító és adalékmentes, magas gyümölcs vagy éppen gyógynövénytartalmú kézműves termékek. Kíméletes hőkezeléssel tartósítva, figyelve arra, hogy a lehető legtöbb vitamin maradjon a gyümölcsökben és zöldségekben.
Az alapanyagokat, gyógynövényeket, virágzatokat a saját gazdaságunkban termeljük, illetve vadon termőként gyűjtjük. Minden termékünk tartósítószer, színezék és ízfokozó-mentes.
Legyenek részesei a helyi, egészséges és fenntartható élelmiszerek világának! Köszönjük, hogy támogatják a helyi kistermelőket