Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Savanyúságok

Bajor cékla

Bajor cékla - a savanyúságok királynője - lágy, édes ízével, kellemes fűszerességével mindenkit elbűvöl.   Összetevők: cékla, vöröshagyma, cukor, ecet, só, fűszerek.  A terméket hőkezeléssel tartósítjuk, mesterséges összetevőket, tartósítószert nem tartalmaz!  720ml Az üveget visszavárjuk :) 

1290 Ft / üveg
1290 Ft/üveg

Bajor cékla - édesítőszerrel

Bajor cékla savanyúságunkat cukrot helyettesítő édesítőszerrel is elkészítettük.  Összetevők: cékla, vöröshagyma, ecet, só, édesítőszer, fűszerek.  Tartósítószert nem tartalmaz.

1490 Ft / üveg
1490 Ft/üveg

Bajor cékla - egy evésre

Kedvelt bajor cékla savanyúságunk kisüvegben, egy családi étkezésre elegendő mennyiségben.  Gyakran megesik velünk, hogy a "nagy" 720ml-es üvegnyi savanyúság nem fogy el egy étkezés alatt, a megmaradt finomság pedig heteken át a hűtőben várja, hogy újra asztalra kerüljön. Ezzel a kiszereléssel nem lesz ilyen gond, úgy terveztük, hogy egy étkezés alkalmával kényelmesen elég legyen és elfogyjon!  Összetevők: cékla, hagyma, ecet, cukor, só, fűszerek. Hőkezeléssel tartósítva. Nettó tömeg 300gr.

900 Ft / üveg
900 Ft/üveg

Svéd uborka

A svéd uborka évek óta a legkeresettebb savanyúságunk. Kellemes édes ízével különleges kísérője lesz nem csak a sülteknek, hanem szendvicsnek, hamburgernek, hot dognak is!  Összetevők: uborka, vöröshagyma, cukor, ecet, só, fűszerek, na-benzoát, borkén.  Az üveget visszavárjuk :)

1290 Ft / üveg
1290 Ft/üveg

Svéd uborka - egy evésre

Kedvelt svéd uborka savanyúságunk kisüvegben, egy családi étkezésre elegendő mennyiségben.  Gyakran megesik velünk, hogy a "nagy" 720ml-es üvegnyi savanyúság nem fogy el egy étkezés alatt, a megmaradt finomság pedig heteken át a hűtőben várja, hogy újra asztalra kerüljön. Ezzel a kiszereléssel nem lesz ilyen gond, úgy terveztük, hogy egy étkezés alkalmával kényelmesen elég legyen és elfogyjon!  Összetevők: uborka, hagyma, ecet, só, cukor, fűszerek, Nabenzoát, borkén Nettó tömeg 300gr.

900 Ft / üveg
900 Ft/üveg