Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Savanyúságok

Pikáns cukkinisavanyúság

Egyik legkedveltebb termékünk a pikáns cukkinisavanyúság: mennyei, roppanós, különleges ízvilágú finomság. Összetevők: vhagyma, kápiapaprika, cukkini, só, ecet, olaj, víz, fűszerek.  Tartósítószert nem tartalmaz. Az üveg térfogata 720ml.  

1600 Ft / üveg
1600 Ft/üveg

Svéd uborka

A svéd uborka évek óta a legkeresettebb savanyúságunk. Kellemes édes ízével különleges kísérője lesz nem csak a sülteknek, hanem szendvicsnek, hamburgernek, hot dognak is!  Összetevők: uborka, vöröshagyma, cukor, ecet, só, fűszerek, na-benzoát, borkén.  Az üveget visszavárjuk :)

1400 Ft / üveg
1400 Ft/üveg

Svéd uborka - édesítőszerrel

Kedvenc uborkás savanyúságunk cukor hozzáadása nélkül is készült. Összetevők: uborka, hagyma, só, édesítőszer, ecet, víz, fűszerek, borkén, Nabenzoát. Űrmérték: 720ml

1500 Ft / üveg
1500 Ft/üveg

Vegyes roppanós

Vegyes roppanós savanyúságunk igazi ízélmény, finom fűszerekkel, édes ecetes lében érlelődött az uborka, a három féle cukkini és a hagyma.  Kiváló választás sültek mellé vagy salátába.  A termék tartósítószermentes, a benne lévő zöldségeket a Kiskapa vegyszermentes kertjében termeltük, gondosan válogattuk.  Összetevők: uborka, cukkini, hagyma, ecet, só, cukor, víz, fűszerek.  Az üveg 720ml űrtartalmú. 

1400 Ft / üveg
1400 Ft/üveg