Szeletelt főtt cékla, édes-ecetes lében, fűszerköménnyel. A terméket ÉDESÍTŐSZER felhasználásával készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
A csalamádé összetétele: vágott, szálas káposzta, vöröshagyma, paprikafélék, uborka, füszerkömény, szemesbors. A terméket ÉDESÍTŐSZERREL készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják.HŰTVE TÁROLANDÓ
Csemege uborka édes-ecetes lében. Fűszerek: babérlevél, szemesbors, MUSTÁRMAG, kapor. A terméket ÉDESÍTŐSZER felhasználásával készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
Egész cseresznyepaprika savanyúság-CSÍPŐS, édes-ecete lében. Fűszerek:babérlevél, szemesbors, koriander. A terméket ÉDESÍTŐSZERREL készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
A csalamádé összetétele: vágott, szálas káposzta,vöröshagyma, édes és csípős paprikafélék, uborka,fűszerkömény, szemesbors.A terméket ÉDESÍTŐSZER felhasználásával készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjesztés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik. Összetevők: répa, cékla, gyömbér, tiszta só, víz. Kiszerelés: 500 gramm/üveg
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjesztés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik. Összetevők: cékla, répa, gyömbér, víz, tiszta só. Kiszerelés: 195 gramm/ üveg
Próbáltad már főve, esetleg sütve a csicsókát?..ha nem ízlett, akkor próbáld meg most fermentált formában. Ez az ősi savanyítási eljárás könnyebben emészthetővé teszi ezt a szuper egészséges zöldséget. A fermentálás során megnövekszik a hasznos baktériumok száma, az egészségre káros, rothasztó baktériumokat pedig a savanyítás elején kikapcsolja a sós felöntőlé. A mostani táplálkozási kultúra lényegesen kevesebb "bélbarát" baktérium bevitelét teszi lehetővé. A bolti élelmiszerek esetében a minél sterilebb eljárások növelik a termékek szállíthatóságát, és hosszabb eltarthatósági idejét, így viszont sajnos nem jutunk a hozzá a beleinket kibélelő, az ételek emésztését végző, és minket tápanyagokkal ellátó baktériumflórához. Ebben nyújtanak nagy nagy segítséget a fermentált zöldségek. Összetevők: Csicsóka (vegyszermentes gazdalkodásból), lilahagyma, fokhagyma, tiszta só, víz. Kiszerelés: 195 gramm/üveg.
Gyöngyhagyma édes-ecetes lében. Fűszerek: babérlevél, szemesbors, koriander. A terméket ÉDESÍTŐSZER felhasználásával készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
Vágott , szálas káposzta,vöröshagymával, édes-ecetes lében. Fűszerkömyény és szemes bors hozzáadásával készül. a terméket ÉDESÍTŐSZERREL készítjük , így cukorbetegek és diétáók is biztonsággal fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
Káposztával töltött Almapaprika savanyúság, édes -ecetes lében, fűszerek: babérlevél, szemesbors, koriander. A termék ÉDESÍTŐSZERREL készül, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják.Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.
Káposztával töltött almapaprika savanyúság édes-ecetes lében, ENYHÉN CSÍPŐS. Fűszerek: babérlevél, szemesbors, koriander. A terméket ÉDESÍTŐSZERREL készítjük, így cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatják. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtve.