Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Tárkány Baromfi

Tárkány Baromfi

 

Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok,

2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is a folyamatos genetikai előrehaladás ellenére a lehető legháziasabb vágott termékeket állítsam elő. Az erre való igény egyre növekszik, ezt nem másra alapozva mondom mint, hogy az első évben több mint 8000 db madár került eladásra, ez a szám 2021-ben 10 ezer fölé emelkedett.

A takarmányozásnál egy kukoricára alapozott keveréket használunk, a szója egy részét kukoricagluténnal és borsóval helyettesítjük, befejező fázisban a takarmányozás teljesen szója mentes. Törekszünk arra, hogy magyar alapanyagokat tudjunk használni. Ebből kifolyólag egy viszonylag költséges saját magunknak receptúrázott takarmánykeveréket etetünk madarainkal. Itt szeretném  kihangsúlyozni, hogy nem a költséghatékonyság a fő prioritás hanem a minőség! 

Tevékenységet tekintve a Tárkány Baromfi Ross 308, RedBro, Farm és RedMaster előneveléssel, hízlalással és jérce neveléssel foglalkozik. Szezonálisan fehér és mulard kacsa előnevelés és hizlalás történik, illetve hamarosan piacra kerül a vágott nyúl is. Három istállóban mint egy 500nm területen és egy nagy szabad udvaron nevelkednek a csirkék. Rendelkezem egy két helyiséges feldolgozó üzemmel amihez tartozik egy élőállat fogadó. Noha a HACCP nem kell, hogy vonatkozzon rám a hatósági állatorvosom a benne lévő kötelezettségeket nekem is előírta, többek között egy fekete-fehér útvonalat a vágás megkezdésétől a kiszállításig. Terveket tekintve cél a meglévő istállók folyamatos gépiesítése, egy rotáció kialakítása, hogy a vevőimet rendszeresen ki tudjam szolgálni.

AZ ELFELEDETT ÍZEK NYOMÁBAN

Tárkány Baromfi

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Előhűtött kistermelői egész csirke belsőséggel

A Tárkány Baromfi hagyományos kukorica alapú takarmányon nevelt, minőségi baromfit állít elő. Célunk a régi ízek vissza csempészése a háztartások konyhájába, az elfeledett ízek felidézése. Vágott csirkéink 1,5-2 kg közötti súlyban, csak egészben, belsőséggel, egyesével csomagolva kerülnek forgalomba.  Az ár kilógrammra vonatkozik!

2090 Ft / kg
2090 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

Gyöngytyúk friss és egész

Gyakorlatilag teljesen tápmentes természetes körülmények között nevelt, aranysárga zsírú madár. prémium húskategória.  Az ár kilógrammra vonatkozik.

4650 Ft / kg
4650 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

Hízott kacsa májjal kb. súlya 4-5 kg

Szemes kukoricával tömött, hízott kacsa szép nagy májjal, körülbelüli súlya 4-5 kg!

4400 Ft / kg
4400 Ft/kg