Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Tárkány Baromfi

Tárkány Baromfi

Èrtesítem a kedves vásárlòkatkat, hogy a nagy èrdeklődèsre valò tekintettel a termèkeim elfogytak, legközelebb várhatòan október közepén tudok újra szállítani. 

Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok,

2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is a folyamatos genetikai előrehaladás ellenére a lehető legháziasabb vágott termékeket állítsam elő. Az erre való igény egyre növekszik, ezt nem másra alapozva mondom mint, hogy az első évben több mint 8000 db madár került eladásra, ez a szám 2021-ben 10 ezer fölé emelkedett.

A takarmányozásnál egy kukoricára alapozott keveréket használunk, a szója egy részét kukoricagluténnal és borsóval helyettesítjük, befejező fázisban a takarmányozás teljesen szója mentes. Törekszünk arra, hogy magyar alapanyagokat tudjunk használni. Ebből kifolyólag egy viszonylag költséges saját magunknak receptúrázott takarmánykeveréket etetünk madarainkal. Itt szeretném  kihangsúlyozni, hogy nem a költséghatékonyság a fő prioritás hanem a minőség! 

Tevékenységet tekintve a Tárkány Baromfi Ross 308, RedBro, Farm és RedMaster előneveléssel, hízlalással és jérce neveléssel foglalkozik. Szezonálisan fehér és mulard kacsa előnevelés és hizlalás történik, illetve hamarosan piacra kerül a vágott nyúl is. Három istállóban mint egy 500nm területen és egy nagy szabad udvaron nevelkednek a csirkék. Rendelkezem egy két helyiséges feldolgozó üzemmel amihez tartozik egy élőállat fogadó. Noha a HACCP nem kell, hogy vonatkozzon rám a hatósági állatorvosom a benne lévő kötelezettségeket nekem is előírta, többek között egy fekete-fehér útvonalat a vágás megkezdésétől a kiszállításig. Terveket tekintve cél a meglévő istállók folyamatos gépiesítése, egy rotáció kialakítása, hogy a vevőimet rendszeresen ki tudjam szolgálni.

AZ ELFELEDETT ÍZEK NYOMÁBAN

Tárkány Baromfi

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint
A termelő jelenleg szünetelteti a rendelést, nézzen vissza később.

Előhűtött kistermelői egész csirke belsőséggel

A Tárkány Baromfi hagyományos kukorica alapú takarmányon nevelt, GMO mentes, minőségi baromfit állít elő. Célunk a régi ízek vissza csempészése a háztartások konyhájába, az elfeledett ízek felidézése. Vágott csirkéink 1,5-2 kg közötti súlyban, csak egészben, belsőséggel, egyesével csomagolva kerülnek forgalomba.  Az ár kilógrammra vonatkozik!

1590 Ft / kg
1590 Ft/kg

Szabad tartású csirke

Az ár kg-ra vonatkozik, a csirkék átlag súlya 1,5-2 kg A hagyományos csirkènèl ízletesebb, rostosabb húsú, szabad tartású, magdaran nevelkedett, konyhakèsz előhűtött csirke belsősèggel. Kiválóan alkalmas levesnek,paprikásnak, sütni ès tölteni.  Ha egy igazi falusi csirkère vágyik, jó helyen jár ?  

1900 Ft / kg
1900 Ft/kg