Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Gyümölcsök

Alma papírtáskában, Idared

5 kg saját termesztésű Idared alma strapabíró papírtáskában. A savanykás fajták kedvelőinek,  kellemes, enyhén savanykás ízvilág. Jól tárolható.

2000 Ft / zacskó
400 Ft/kg

Alma, Idared

  15 kg saját termesztésű Idared alma karton papírdobozban. A savanykás fajták kedvelőinek,  kellemes, enyhén savanykás ízvilág. Jól tárolható, akár 3-4 hónapon keresztül is. A jó állapotú, tiszta papírdobozt 200 Ft-os áron visszavesszük.  

5500 Ft / doboz
366.67 Ft/kg

Aszalt Alma

Alma szeletelve és száritva. Olyan mintha csipszet ennél, csak édesen. :) Tarósítószert nem tartalmaz!

790 Ft / db
7.9 Ft/g

Aszalt Alma

Aszalt almakarikák megszárítva. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz. Csak az alma van a csomagban!

389 Ft / csomag
7.78 Ft/g

Aszalt meggy 100 g

Aszalt meggy újfehértói fürtös meggyből. Kemencés aszalóházban készült. Tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.  

700 Ft / db
700 Ft/db

Aszalt szilva 100 g

Aszalt szilva 100 g Magozott, egész szilvaszemek. Kemencés aszalóházban készült. Tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.

550 Ft / db
550 Ft/db
%

Dió

Frissen pucolt idei dióbél , kiszerelés 0,5 kg/zacskó

2300 Ft2100 Ft / zacskó
2100 Ft/zacskó
%

Dió darált

Darált dió konyhakész, sütéshez főzéshez azonnal használható. Kiszerelés 0,5 kg-os zacskóban

2700 Ft2500 Ft / zacskó
2500 Ft/zacskó

Dió darált

Frissen darált dió 10 dkg/zacskó kiszerelésben sütéshez , főzéshez

600 Ft / zacskó
600 Ft/zacskó
%
...

DIÓBÉL Mix Feles 22+ 500 g

Alsószentiváni és Milotai fajtákból készült vegyes dóbél nagyrészt feles 22 mm feletti méretű I. osztályú termék, savakban szegény, ízletes, kiválóan alkalmas nyersen salátákra, sajtokhoz, vagy sütve és édessüteményekbe. Napfénytől védve száraz, hűvös helyen tárolva eltartható a csomagoláson jelzett időpontig. Kizárólag diót feldolgozó a HACCP szerint működő üzemben készült. Az agrár-környezetgazdálkodás szerint szelíd technológiákat alkalmazó ültetvényen termett, saját kizárólag diót feldolgozó üzemben csomagolt és a termelő által forgalmazott termék.

2300 Ft1800 Ft / db
3600 Ft/kg
%
...

HÉJAS DIÓ Milotai intenzív 36-38 mm 500 g

Milotai intenzív fajtájú papírhéjú, kézzel könnyen törhető 36-38 mm átmérőjű prémium minőségű, ízletes héjas dió, mely kíválóan alkalmas csemegediónak nyers fogyasztásra borokhoz, sajtokhoz, salátákhoz. Béltartalma legalább 45%. A dió héjában áll el legtovább és így őrzi meg eredeti zamatát, aromáját és hasznos anyagait. Az ínyencek kizárólag frissen törve fogyasztják! Napfénytől védve száraz, hűvös helyen tárolva eltartható a csomagoláson jelzett időpontig. Kizárólag diót feldolgozó a HACCP szerint működő üzemben készült. Az agrár-környezetgazdálkodás szerint szelíd technológiákat alkalmazó ültetvényen termett, saját kizárólag diót feldolgozó üzemben csomagolt és a termelő által forgalmazott termék. Szüret után 10 kg-os zsákokban is fogjuk forgalmazni, mely egy család átlagos évi szükséglete. (VIGYÁZZ, mert könnyen törik! A két fél dióhéj találkozásánál két ujjal fogd meg a diót és csak annyira nyomd meg, hogy a két fél a találkozásnál megpattanjon. Ezután a két fél könnyedén szétválasztható és a bél néha egészben kiemelhető. Más módszer: kis hegyes késsel – vigyázva az ujjakra – a kés hegyével szétválasztjuk a két fél dióhéjat, a kést a sötét végénél óvatosan bedugva a két féldió közé és kissé megcsavarva. Ha a héjak szétpattantak a dió szétválasztható és a bél kivehető)

1500 Ft800 Ft / db
1600 Ft/kg

Homoktövis mag-héj örlemény 100 gr

A legmagasabb hatóanyag-tartalmú termék, mivel a mag-héj örlemény nem hőkezelt. Benne a mag, minden olajával, amiben fokozottan található az A és E vitamin, illetve az omega zsírsavak. Napi 1 tk az ajánlott adagja. Akár magában, de kellemesebb joghurtba, műzlihez kevereve. A lényeg: SOHA NE FORRÓBA! Paleo és vegán étrendbe illeszthető termék. Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve 1 évig felhasználható. Összetevők: cca 50% homoktövis mag és 50 % homoktövis héj

1700 Ft / db
1700 Ft/db