Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőknek

Termelőknek

Kedves Termelő!

Úgy érzed, hogy terméked illik a közösség árukínálatába? Szívesen csatlakoznál hozzánk és kínálnád portékádat ezen a fórumon? Szeretnél aktív tagja lenni csapatunknak?
Mielőtt döntesz, nagyon fontos, hogy megismerd céljainkat és alapelveinket! Ha ezekkel egyetértesz és úgy érzed, hogy elhivatott taggá tudsz válni, akkor már csak a termelőkre vonatkozó együttműködési szabályokat kell figyelembe venned.

Törekszünk a közösségen belüli sokszínű árukínálatra, valamint igyekszünk elkerülni a hasonló termékek több termelő általi megjelenését, ezzel is szeretnénk mérsékelni a konkurálódást, viszont néhány termék ismétlődése nem zárja ki a csatlakozás lehetőségét!

A célok és lehetőségek lokális jellege miatt a Győr és vonzáskörzetében élő és dolgozó termelőket részesítjük előnyben. Távolabbról azokat a termékeket várjuk, amelyek helyben nincsenek, vagy nincsenek elegendő mennyiségben térségünkben.

Csatlakozási szándékod esetén bővebb információkért keresd a termelők koordinátorát a termelok@kisalfoldikosar.hu e-mail címen.