Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink PaBeRé Kézműveskedik

PaBeRé Kézműveskedik

3 Gyermekes Anyukaként a barkácsolás szinte egy feladat. Szerencsére a gyerekek fogékonyak voltak rá, és szívesen barkácsolnak velem. Kiskoruk óta sajátkezűleg készítik el az ajándékokat minden családi ünnepre. A ragasztó, az olló és a színesceruza minden nap elő van a mai napig. Érdemesen próbáljuk eltölteni a hosszú estéket. Ahogyan nőnek a nagyobbak, úgy komolyodnak a munkáik is (gyertyázás).

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Angyalka formájú díszgyertya (bordó)

Paraffinból. Pamutkanóccal. Kiváló ajándék. Méretei: 3,5cm magas x 7cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

500 Ft / db
500 Ft/db

Angyalka rózsákkal díszgyertya (fehér)

Paraffinból. Fehér színben. Pamutkanóccal. Kiváló karácsonyi ajándék. Méretei: 3,5cm magas x 7cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

500 Ft / db
500 Ft/db

Angyalka rózsákkal díszgyertya (rózsaszín)

Paraffinból. Rózsaszín színben. Pamutkanóccal. Kiváló ajándék. Méretei: 3,5cm magas x 7cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

500 Ft / db
500 Ft/db

Angyalka rózsákkal díszgyertya (sárga)

Paraffinból. Sárga színben. Pamutkanóccal. Cirtom illatú. Kiváló ajándék. Méretei: 3,5cm magas x 7cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

500 Ft / db
500 Ft/db

Bárányka formájú díszgyertya

Paraffinból. Fehér színben. Pamutkanóccal. Kiváló húsvéti ajándék. Méretei: 8,5cm magas x 8 cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

800 Ft / db
800 Ft/db

Barka mintájú tojás díszgyertya

Paraffinból. A kép ellenére piros színű. Pamutkanóccal. Kiváló húsvéti ajándék. Méretei: 8cm magas x 5cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

500 Ft / db
500 Ft/db

Cica formájú díszgyertya (sárga)

Paraffinból. Sárga színben. Pamutkanóccal. Méretei: 7,5cm magas x 6cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

400 Ft / db
400 Ft/db

Geometrikus díszgyertya (sárga)

Paraffinból. Sárga színben. Pamutkanóccal. Méretei: 5cm magas x 6cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.

500 Ft / db
500 Ft/db

Hungarocell tojás - kék

Hungarocell tojásra decoupage-oltunk szalvétát. Gyönyörű húsvéti és tavaszi dekoráció. Szatén szalag masni és akasztó. Évekig díszíti otthonunkat. Beltéri használatra.  10cm a tojás hossza. Nem törékeny.

850 Ft / db
850 Ft/db

Hungarocell tojás - tavaszi mező

Hungarocell tojásra decoupage-oltunk szalvétát. Gyönyörű húsvéti és tavaszi dekoráció. Szatén szalag masni és akasztó. Évekig díszíti otthonunkat. Beltéri használatra.  10cm a tojás hossza. Nem törékeny.

850 Ft / db
850 Ft/db

Húsvéti Tojás csomag (decoupage)

Kifújtuk a tyúktojást, majd orchidea mintájú szalvétát decoupage-oltunk rá. Akasztóval. Törékeny, de évekig eláll a lakknak köszönhetően.  Pasztell színekben. 3db/csomag

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Machrame karkötő - fehér

Kézzel, machrame technikával készített karkötő. Mérete állítható.

500 Ft / db
500 Ft/db