Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Üdvözöljük új rendelésfelületünkön. Regisztrációja után, várjuk megrendeléseit. Köszönjük.

Most ez tetszik a vevőinknek

Új termékek

Termelőink újonnan feltöltött termékeit itt lehet megtekinteni.

Kiemelt termékek

Termelőink

Németh Péter

Némethék Családi Gazdasága-Kertészet és Savanyító: 20 éve foglalkozunk szántóföldi és fóliás zöldségtermesztéssel. Káposztafélék (fejeskáposzta, vöröskáposzta, kelkáposzta, karfiol), Paprikafélék a fő profilunk. Pár éve elkezdtük a terményeink feldolgozását kistermelői minőségben, háztartási körülmények között. A sok pozitív visszajelzés, tapasztalataink bővítése arra sarkalltak minket, hogy maradjunk ezen az úton. 2021-ben megépítettük Savanyító üzemünket , ahol már üzemi környezetben, nagykereskedők számára is elérhető mennyiségben tudjuk elkészíteni termékeinket. Fontos megjegyeznünk, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségre! Savanyúkáposztánk az üzem méret ellenére is a mai napig hagyományos, taposásos-érleléses technológiával készül, tartósítószer nélkül! Savanyúságaink csemege és csípős változatban is elérhetőek, minden igény szerint.

Kertem íze

Kertünkben Szőlőt , almát , birsalmát , körtét barackot , szilvát , jostát , rózsát termesztünk . Nem permetezünk semmilyen vegyszert nem használunk . A gyümölcsöket feldolgozva , lekvárokat ( birsalma lekvár , fügelekvár , rózsa lekvár ) készítünk hozzáadott cukor nélkül is pl. maltitollal . Dunsztolással ( automata befőző gép ) tartosítunk , nem használunk tartósítószert . Kerrtünkben szedett fügelevélből , málnalevélből , rózsasziromból szárított teákat készítünk.

Zalka Major Portékái

Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és minden mesterséges anyag (színezék, izfokozók) mentesen. ,,Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön. (Paracelsus - orvos, tudós)''

Blog