Üstben, hagyományos eljárással készült lekvár. 100% szilvát tartalmaz! Nettó tömeg: 500g
Gyümölcslé 100% szőlőlé (must) Összetevők: szőlőlé 700 ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket.
A tárkonyt nem csak ételekbe lehet használni. A szörp rá a példa. Nagyon üditő a nyári melegben. Íze hasonlit a mentához és az ánizshoz. Próbáld ki! Tartalmaz: víz, cukor, tárkony, citrom karika, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz! 750 ml/ ü
Tökkelütött narancslekvár, 200 ml A rilettes tökéletes kiegészítője. Együtt fogyasztva igazi ízorgia. Összetevők: Sütőtök, narancs, cukor, gyömbér, citromsav, pektin
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó lekvár:piros és fekete ribizli, málna, szeder. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó.
Vörösborecet othello szőlőböl. Számos célra felhasználható a konyhában, ilyen például a savanyítás, a marinálás, a szószok és dresszingek készítése, de egyes desszertekben is fellelhető. A vörösbor ecetet elsősorban a mediterrán országokban használják előszeretettel, és a francia háztartásokban kimondottan az alapfelszerelés része.
Felhasználható melegszendvicshez, pörköltbe vagy csak úgy sima kenyérre. Tartalma: paprika, padlizsán, hagyma, sárgarépa, fehérrépa, zeller, olaj, só 256 ml Tartósítószert nem tartalmaz!
Kertünk diófáiról, júniusban leszedett didókat készítettem kompótnak. Kíváló kandírozottgyümölcs helyettesítő is lehet süteményekbe. Adhatjuk kacsa-, és libasült mellé de fanyar aromái feldobhatnak egy túrókrémet vagy panna cottát. Tartalma: zölddió, cukor, víz, fahéj, szegfűszeg, kardamon, cirtomhéj. 380 ml Tartósítószert nem tartalmaz!
Összetevők: zöld koktélparadicsom, alm, hagyma, só, bors, fahéj, gyömbér, cukor. 200ml Kiváló sajtokhoz, mártogatós ropogósokhoz, piritósra. Igazi téli csemege nasi, pikánsan édes ízzel.
Zserbó lekvár 195g Összetevők: sárgabarack, dió,cukor,citromlé,étcsokoládé,pektin. Felbontást követően hűtőben tárolandó, hőkezeléssel tartósítva.