Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Konyhakész

Rozmaringszörp

Szörpkülönlegesség a rozmaring fűszerességével, enyhén csípős utóízzel. Kiszerelés: 0,5 liter

1100 Ft / üveg
1100 Ft/üveg

Rózsaecet - Rose vinegar 200 ml

Gyönyörű színű, rózsa aromájú ecet különlegesség. Salátákra, gyümölcssalátákra is jó választás lehet. A rózsaecet, szűretlen almaecet felhasználásával készül, amit rózsaágyon érlelünk tovább. A virágok vegyszermentes kertünkből kerülnek az ecetbe. Tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: vegyszermentes alma, ivóvíz, cukor, rózsaszirom, rózsabors Kevesen tudják róla, hogy gyógyhatással is rendelkezik: a rózsának összehúzó, szíverősítő, bőr- és nyálkahártya-stabilizáló hatása van. Sokan beszámoltak továbbá arról, hogy a rózsaecet fogyasztása során - ha rendszeresen fogyasztották - nem betegedtek meg nagyon hosszú időn át, és a súlyosabb betegségekből is sokkal hamarabb kilábaltak.

1490 Ft / üveg
2980 Ft/l

Rózsalekvár 370 ml

A piros , a vörös , a bordó rózsa megérdemli a virágok királynője címet .  ( Mit rózsának hívunk bárhogy nevezzük  , éppoly illatos / Williams Shakespeare / )  Egyedülálló szépsége mellett gyógyhatással is rendelkezik Termékünk kizárólag saját vegyszermentes rózsaszirmokból készül. ( pl. levéltetvek ellen narancshéjjal védekezünk ). A rózsából készült lekvár csodákra képes . Megnyugtatja a dühös embereket , elég egy két kanállal és nyoma sincs a feszültségnek .Táplálja a szöveteket és pozitív hatást gyakorol a sejtregenerációra . Desszertekhez , süteményekhez de akár vajaskenyéren teával fogyaszthatjuk .

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Rózsaszörp

Gyógynövényszörp Összetevők:rózsavirág-főzet, cukor, citrom, citromsav. 500ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. A rózsaszörp egy igazán különleges és frissítő nyári ital, érdemes megkóstolni. A rózsa gyönyörű virág, de a gyógyászatban is használják már évszázadok óta. Illata jókedvre derít, enyhíti a depressziót, feszültségoldó, hangulatjavító, csökkenti a stresszt, nyugtatja az idegeket. 

1400 Ft / db
2.8 Ft/ml

Rumos meggylekvár

Ebben a lekvárkülönlegességben az egészben hagyott meggyszemek rumban táncolnak, egy igazán pörgős, vidám, ellenállhatatlan forgatag. Vigyázat, függőséget okoz!  Összetevők: meggy, cukor, rum, zselésítő.  Űrtartalom: 370ml

1800 Ft / üveg
1800 Ft/üveg

Rumos-csokis meggylekvár

Rumos-csokis meggylekvár (darabos) Összetevők: meggy, cukor, citrom, rum, étcsokoládé (70%), pektin.

1300 Ft / db
6.67 Ft/g

Salsa

Paradicsomos alapú, kellemesen csípős, fűszeres mártogatós szósz Jalapeno darabokkal. Csipszhez, nacsoszhoz ajánljuk, de akár húspácolásra, szendvicsek ízesítésére is felhasználható.    Csípősség: 2/10

1750 Ft / db
7.95 Ft/ml

Sárgabarack Befőtt 720 ml

Nap érlelte baracok cukor felhasználásával készült. Tartósítószert nem tartalmaz! 720ml

1290 Ft / db
1791.67 Ft/l
...

Sárgabarack lekvár

Kézműves sárgabarack lekvár. Élvezzük a napsárga gyümölcs zamatos ízét egész évben.

2000 Ft / db
10 Ft/db
...

Sárgabarack lekvár

Házi sárgabarackból készült, 320g-os kiszerelésben.Összetevők:90% sárgabarack, 10%cukor, természetes almapektin.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Sárgabarack lekvár 370 ml

Sárgabarack lekvár 370 ml (360 g) Összetevők: sárgabarack (80%), cukor (20%) Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.

1500 Ft / üveg
4054.05 Ft/l

Sárgabaracklekvár cukor nélkül 370 ml

Sárgabaracklekvár cukor nélkül 370 ml (360 g) Összetevők: sárgabarack Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.

1500 Ft / üveg
4054.05 Ft/l