Talajmegújító mezőgazdaságunkban termett Jegenye nevű kövesmalmon őrökt liszt. Kenyèrsütéstől kezdve bárhol megállja a helyét. 5kg-os kiszerelésben.
Nagyon enyhe ízű, nagy viszkozitású és minimális utósavanyodású joghurtokat készítünk. Szamócás, áfonyás, edei gyümölcsös, sárgabarackos, meggyes, málnás ízben valamint natúr joghurtként is.
A josta a feketeribizli és az egres társításából született bogyós gyümölcs. Tartalma: josta, cukor, pektin, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz! 245 ml
A josta a feketeribizli és az egres társításából született bogyós gyümölcs. Tartalmaz: josta, víz, cukor, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz! 750 ml
Összetevők: kakukkfű,zsálya levél,útifű. Köhögés elleni tea, a gyorsabb enyhülésért. Csészénként egy evőkanálnyi szárított teát használjunk, öt-tíz percig áztatva forró vízben. Toroköblögetőként is használható.
Akácméz és kakukkfű kettőse. Ez a páros igazi ütős csapat, a gyógynövények felerősítik egymás hatékonyságát. Mézünk felső légúti és asztmás megbetegedéseknél jótékony támogatást nyújt, köptető és nyákoldó hatású. Köhögés csillapítására, görcsoldásra, emésztési nehézségek feloldására egyaránt kiváló.
Összetétel: Rooibos tea, mandula, alma, fahéj, narancs darabok, rózsavirág, napraforgó virág, természetes aroma 50g és 100g kiszerelésben. Elkészítése: 90-95 C-os víz 3-4 perc áztatás 1 tk rooibos/2 dl víz Merülj el a téli estéket idéző ízekben ezzel a különleges rooibos teával! A mandula és alma édes harmóniája találkozik a fahéj és narancs darabok meleg fűszerességével, miközben a rózsavirág és napraforgó virág elegáns színt és illatot kölcsönöznek. Koffeinmentes és természetes, tökéletes választás a pihenés pillanataihoz, vagy egy meghitt beszélgetés kísérőjeként. Egy csészében a tél varázsa!
Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán. Készítésénél következő szárított zöldfűszereket hasznljuk: borsikafű, kakukkfű, szurokfű, levendula, rozmaring.
Klasszikus eljárással készül, fenyő deszkán, min. 8 hétig érlelt félkemény sajt. Kellemesen zamatos, telt, enyhén sós ízű, jól vágható, rugalmas, jól hajlítható, szájban elomló állományú. Nem csak nevében tér el az ismert trappista sajttól hanem ízében és lyukazottságában is
Friss vetésből származó fiatal és friss kaprot kínálok. Kovászos uborka kisérője, de ízvilága harmonizál még a gombával, burgonyával, tojásos ételekkel, hallal és a túróval. A mártásokról, szószokról se feletkezzünk meg! kb. 40g/csomag
Az krémméz és a karamell romantikája olyan, mint öregurak szerelme. Túlzó, szemérmetlen és megismételhetetlen. Krémes kényeztetés, betartott ígéretek, gáláns luxus, kanálszám.