Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Kaszás

Carolina Reaperből, azaz a világ legcsípősebb paprikafajtájából készülő, 100% paprikatartalmú natúr chliszósz.  100ml   Csípőssége: 10/10

4500 Ft / ml
45 Ft/ml

Kávés meggydzsem

195 g Összetevők: meggy, cukor, eszpresszó,pektin. Vegyszermentes saját gyümölcsből, tartósítószer nélkül készült dzsem. 

1350 Ft / db
1350 Ft/db

Kávés mézespuszedli

Különleges, harmónikus mézespuszedli. Helyi termelői mézet használunk, a környezettudatosság jegyében. Ebből az átlagosnál jóval többet teszünk bele. Teljeskiőrlésű tönkölylisztet teszünk bele, hogy egészségesebb legyen. Lágy, egyedi, saját fűszerkeveréket használunk az igazán harmónikus ízért. Eredeti vajat használunk, nem margarint. Jó választás, ha: Ajándékba szeretnél valami édességet, de nincs ötleted. Igazán egészséges finomságot szeretnél tenni a tízórai mellé, vagy a barátnős kávézáshoz. Vagy ha csak egyszerűen szereted a mézespuszedlit. Ha egy zacskóval szeretnél, vagy a viszonteladónk szeretnél lenni. Ha tőlünk vásárolsz, egy három gyermeket nevelő, magyar családot is támogatsz. Összetevők: tönkölybúzaliszt, repceméz (15%), tej, kávé, cukor, vaj, tojás, rum, szalalkáli, fűszerek. 100g termékben Energia: 1457KJ (348Kcal), Zsír: 6,2g, Szénhidrát: 70g, Fehérje: 7,1g. Diót, mogyorót  nyomokban tartalmazhat! Száraz, hűvös helyen tartandó!

1900 Ft / csomag
10 Ft/csomag

Kávés Rumos Mézkészítmény 250g

Gyakran mondjuk, hogy a kevesebb több. De néha a több még jobb! Ilyen ez a férfiasan tökéletes, markáns ízesítésű krémméz is. Igazi karakter, mely egyesíti az akácméz jótékony hatását, a rum huncutságát és a kávé élénkítő erejét. Legális kisiklás nagypapáknak. Is.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Kecskesajt

Kecskesajt Összetevők: kecsketej, oltó, kultúra, só  

1960 Ft / db
9800 Ft/kg

Kecskesajt mix

Kecskesajt mix natúr, füstölt és fűszeres kecskesajtból.  

980 Ft / doboz
9800 Ft/kg

Kecskesajt vörös áfonyával

Kecskesajt aszalt meggyel. Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,vörös áfonya

980 Ft / db
9800 Ft/kg

Kecskesajt, aszalt paradicsomos, bazsalikomos

Kecskesajt, aszalt paradicsommal, szárított bazsalikommal Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,aszalt paradicsom,bazsalikom

1960 Ft / db
9800 Ft/kg

Kecskesajt, négyhagymás

Kecskesajt, négyhagymás  Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,lilahagyma,fokhagyma,medvehagyma,újhagyma

1960 Ft / db
9800 Ft/kg

Kedvencem sajt , guriga

Lilahagymával,fokhagymával és zöldpetrezselyemmel ízesített gomolya sajt. A család kedvence. Minden darab egyenként és kézzel készül ezért változó a súlya.

1680 Ft / db
4.8 Ft/g

Kefir

Kefír kecsketejből. Probiotikummal, prebiotikummal. Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefír, optimális arányban tartalmazza baktériumok, gombák keverékét.

600 Ft / üveg
3000 Ft/l

Kefír 0,5 l

Nagyon finom és egészséges, probiotikus tejtermék.Közepesen szénsavas, ízletes kaukázusi típusú kefír. Támogatja a bélrendszer müködését.

800 Ft / db
160 Ft/db