Kedvezményes csomag!!! Meghűléses, megfázásos időszak ellenszerei. Javasolt adagolás immunerősítésnél Propolisz csepp: Napi 2*15 csepp kockacukorra vagy egy evőkanál mézzel elkeverve. Torokfájásnál, gyulladásnál napi 30 csepp 2 dl vízben, teában elkeverve gargalizálni. Ha lenyeljük utána a belsőnket is erősíti. Virágpor: 3-4 kávéskanálnyit szétrágni utána tetszés szerin folyadékkal lenyelve. Ízlés szerint mézzel keverhető.Gyermekek adagja a fele a felnőttekénél. Tartalma: 500g-os virágméz 20 ml propolisz csepp 100 g virágpor
Összetevők:csipkebogyó,homoktövis levél,bodzavirág,aranyvesszőfű,borsmenta,citromfű,útifű A teakeverék elkészítésének módja: egy csésze teához egy púpozott teáskanálnyi vagy egy kisebb evó kanálnyi teakeveréket kell 2dl forró vízzel leönteni és 10 percig állni hagyni. Fogyasztása a hideg idó beköszöntével naponta legalább három alkalommal javasolt.
Az akácméz és az ír krémlikőr találkozásából születik műhelyünkben a gourmet-mennyország. Igazi urak és hölgyek kedvence. Öt órai teához, délutáni feketéhez, vagy helyettük ajánljuk.
Isonzó pasztőrözött teljes tehéntejből készült, 2 - 3 hónapig érlelt, félkemény sajt. Kérge sima, egyenletes, a sajt színe elefántcsont sárga, állaga kemény, sajttésztája zárt. Aromás, ízű ami az érés előrehaladtával majd erősödik fog. A konyhában sokoldalúan felhasználható, mind előételként, mind pedig főfogáskén, jól reszelhető és vágható. Az olasz montasio ihlette, de valójában ízig vérig kriskó sajt.
Elképesztően népszerű Jalapeno savanyúság. Frissen feldolgozortt, kézzel vágott karikák ecetes lében. Enyhén csípős, kellemesen fűszeres, roppanós savanyúság. 720 ml
Nagyon enyhe ízű, nagy viszkozitású és minimális utósavanyodású joghurtokat készítünk. Szamócás, áfonyás, edei gyümölcsös, sárgabarackos, meggyes ízben valamint natúr joghurtként is.
Összetevők: kakukkfű,zsálya levél,útifű. Köhögés elleni tea, a gyorsabb enyhülésért. Csészénként egy evőkanálnyi szárított teát használjunk, öt-tíz percig áztatva forró vízben. Toroköblögetőként is használható.
Kakukkfüves kecskesajt Összetevők: kecsketej, oltó, kultúra, só, kalcium-klorid, kakukkfű
Akácméz és kakukkfű kettőse. Ez a páros igazi ütős csapat, a gyógynövények felerősítik egymás hatékonyságát. Mézünk felső légúti és asztmás megbetegedéseknél jótékony támogatást nyújt, köptető és nyákoldó hatású. Köhögés csillapítására, görcsoldásra, emésztési nehézségek feloldására egyaránt kiváló.
Klasszikus eljárással készül, fenyő deszkán, min. 8 hétig érlelt félkemény sajt. Kellemesen zamatos, telt, enyhén sós ízű, jól vágható, rugalmas, jól hajlítható, szájban elomló állományú. Nem csak nevében tér el az ismert trappista sajttól hanem ízében és lyukazottságában is