Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Fodroskocka Durum

Egy sokoldalú tészta, jól fest a saláták és sajtok között, Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. -  Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.

855 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Fodroskocka Kendertészta

Magas fehérjetartalmú, ronda és finom tészta.

721 Ft / csomag
3 Ft/csomag

Fodroskocka Tönköly Teljes Kiőrlésű

Egy kiegyansúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.

542 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Fokhagyma

20-25dkg/csomag Szép nagy fejek. A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. 

1200 Ft / csomag
1200 Ft/csomag

Fokhagymás főtt füstölt fűrjtojás

Bükkfán füstölt fokhagymás ízesítésű fürtojás növényi olajban. Üvegenként 12-15 db tojás és kb 2 gerezd fokhagyma került elhelyezésre. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Ajánlott felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt ízesített olaj pácolásokhoz, sütésekhez felhasználható. A termék a Hazai ízek 2023. évi versenyén ezüst minősítést kapott.

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Fokhagymás krémsajt

Tehéntejből készült, fokhagymával és zöldpetrezselyemmel ízesített kenhető termék.

850 Ft / db
4.25 Ft/g

Fokhagymás sajt, guriga

Tehéntejből készült, fokhagymával és zöld petrezselyemmel ízesített friss sajt. 

1680 Ft / db
4.8 Ft/g
...

Füge elixír bodza és akácvirág kivonattal 200 ml

Füge elixír bodza és akácvirág kivonattal. Összetevök: fügekivonat, füge (vegyszermentes gazdálkodásból), bodzakivonat, akácvirág kivonat, bodzaszirup (bodza, kókuszvirágcukor), csillagánizs, fahéj.    Kiszerelés: 200 ml/ üveg 

4000 Ft / üveg
20 Ft/ml

Füge gyümölcsecet 250 ml

Füge gyümölcsecet 250 ml Összetevők: vegyszermentesen termesztett füge, ivóvíz, cukor A fügeecet különösen jól harmonizál az olyan édeskés olajokkal, mint a mandula olaj, a mogyoróolaj, vagy akár az olívaolaj. Fügeecetünk saláták, szószok és húsok, különösen mediterrán étkek végső ízesítésére kiválóan alkalmas. A benne lévő vitaminok, ásványok és nyomelemek jótékonyan hatnak a szervezetre, és ebben a formában fogyasztva igazi élvezetet jelentenek. Antibakteriális, belsőleg tisztító hatása van, és segít egyensúlyba hozni a szervezet pH értékét.

2395 Ft / üveg
9580 Ft/l

Füge lekvár

Füge lekvár.A füge vitaminokat, és értékes,a vérképzést segítő ásványi anyagokat tartalmaz Összetevók: füge,cukor,pektin,citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz.

1350 Ft / db
6367.92 Ft/l

Fügefalevél (szárított)- 30 gr

Az Üdezöld Bioporta vegyszermentes kertjéből származó fügelevél szárítva. A vérnyomás és a vércukorszint szabályozására, a csontritkulás megelőzésére, valamint az emésztési gondok enyhítésére is jó megoldás lehet a fügefalevél-tea.  Májzsugor, hörghurut és aranyér esetén kúraszerű fogyasztása is javasolt. A csomag 30 gramm szárított levelet tartalmaz.

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag