Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink herczegi fürj

herczegi fürj

Minden ami fürjtojás!

Szilsárkányban egy regisztrált fürjtenyészetet tartok fenn már több éve. Az első években a családomat, később a rokonságot láttam el egészséges fürjtojással. A szükséges engedélyek beszerzése után már piacra is vittem termékeimet, amik folyamatosan bővülnek a mai napig.

A fürjek által megtermelt tojásokat feldolgozva értékesítem, így kapható pácolt - többféle ízesítéssel -, száraz tészta és pástétom. A termékeim tartósítószer és ìzfokozó mentesek, hűtőtárolást ígényelnek.

Az általam értékesített termékek alapja a bükkfán füstölt fürjtojás.

Pácolt fürjtojás készül: füstölt, chilis, fokhagymás, zöldfűszeres és pikáns paradicsomszószos ízesítéssel.

A pástétom készül: natúr és medvehagymás ízesítéssel.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Chilis főtt füstölt fűrjtojás

Bükkfán füstölt chilivel ízesített fürjtojás. Üvegenként 12-15 db fürjtojást tartalmaz. Ajánlott felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes.

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Fokhagymás főtt füstölt fűrjtojás

Bükkfán füstölt fokhagymás ízesítésű fürtojás növényi olajban. Üvegenként 12-15 db tojás és kb 2 gerezd fokhagyma került elhelyezésre. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Ajánlott felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt ízesített olaj pácolásokhoz, sütésekhez felhasználható. A termék a Hazai ízek 2023. évi versenyén ezüst minősítést kapott.

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Fürjtojás pástétom

Bükkfán füstölt fürjtojásból készült pástétom fűszerekkel, mustárral, oliva olajjal és citrommal. Finom és egészséges szendvicskrém. Kenje friss ropogós pirítósra, bagettre.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Kapros főtt füstölt fürjtojás

Bükkfán füstölt kaporral ízesített fürjtojás. Üvegenként 12-15 db tojást tartalmaz. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Felhasználási javaslat: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt olaj felhasználható salátákhoz.

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Medvehagymás fürjtojás pástétom

Bükkfán füstölt fürjtojásból készült pástétom fűszerekkel, mustárral, oliva olajjal, citrommal és szárított medvehagymával. Finom és egészséges szendvicskrém. Kenje friss ropogós pirítósra, bagettre. A termék a Hazai Ízek 2023. évi versenyén bronz minősítést kapott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Pikáns paradicsomos főtt füstölt fürjtojás

Bükkfán füstölt fürjtojás egy általam főzött pikáns paradicsomszószban. A pikánsságát egy kevés chilitől kapta. Üvegenként 12 db fürjtojást tartalmaz. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes egy kevés cukrot tartalmaz. Felhasználási javaslat: szendvicsekhez, a szósz pedig pirított kenyérre kenhető. A termék a Hazai ízek 2022. évi versenyén arany minősítést kapott.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Vargányás főtt füstölt fűrjtojás

Bükkfán füstölt vargányás ízesítésű fürtojás növényi olajban. Üvegenként 12-15 db tojás került elhelyezésre szárított vargánya gomba felhasználásával. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Ajánlott felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt ízesített olaj pácolásokhoz, sütésekhez felhasználható. Kellemes füstös és vargányás íz jellemzi.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Zöldfűszeres főtt füstölt fürjtojás

Bükkfán füstölt olaszos zöldfűszer keverékkel ízesített fürjtojás. Üvegenként 12-15 db tojást tartalmaz. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Felhasználási javaslat: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt olaj felhasználható pácolásokhoz, salátákhoz és sütésekhez 

1800 Ft / db
1800 Ft/db