Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Bánkúti búzaliszt 2kg

Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt bánkúti búzaliszt. Tulajdonságai: idei év nagyon csapadékos volt, ez megmutatkozik a lisztek egyes tulajdonságaiban is.  Egy csodás előliszt, nagyon finom lágy gabonás ízvilággal a bánkúti búzaliszt bár idén terülősebb. Kenyér sütéshez vagy formában sütve ajánlom 100%-osan használva, vagy 30% lábon sütve erős liszt hozzáadásával. Süteményekhez, palacsinta, galuska, nokedli...stb tökéletes. Erős a gluténszerkezete vagyis szépen nyúlik nem szakadós. 2kg-os kiszerelésben.

1400 Ft / db
1400 Ft/db

Barackos ivójoghurt

Házi baracklekvárral készült finom iható joghurt. 

640 Ft / db
1.83 Ft/g

Barackos joghurt, kicsi

Tehéntejből készült barack ízesítésű finomság.

550 Ft / db
2.2 Ft/g

Barackos joghurt, nagy

Tehéntejből készült barack ízesítésű finomság nagy kiszerelésben.

990 Ft / db
1.98 Ft/g

Barna/Teljes kiőrlésű búzaliszt 2kg

Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, kövesmalmon őrölt barna/teljes kiőrlésű búzaliszt.

1000 Ft / kg
500 Ft/kg

Barna/teljes kiőrlésű búzaliszt 5kg

Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, köves malmon őrölt barna/teljes kiőrlésű búzaliszt. 

2500 Ft / db
2500 Ft/db
...

Bazsalikom Pesto 100 gr

Bazsalikom Pesto 100 gr Összetevők: extra szűz Bio olívaolaj, bazsalikom (kb. 40%), permezán sajt (Grana Padano), mandula, fokhagyma, petrezselyem, fenyőmag, só, citromlé.    Miért fogyasszunk sok bazsalikomot? Azonban a bazsalikom nem csak mint aromás fűszernövény állja meg a helyét a konyhában, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyet közül a gyulladáscsökkentő omega-3 tartalma az egyik leglényegesebb. Kiemelkedő még a B-, valamint a C-vitamin, illetve a cink, kálcium, kálium és vas tartalma. Ennek okán harcol a vérszegénységgel, a krónikus fáradság leküzdésével, a magas vérnyomással, energetizál és jótékony hatással van az egészséges csontozat megtartására is. A bazsalikomot már a tradicionális kínai gyógyászatban is használták gyógynövényként fertőtlenítő és antibakteriális hatása miatt. Ezen kívül meggyorsítja a zsírok emésztését is, és csökkenti a puffadást. Bazsalikom elemi energia szinten erős tüzet gyújt ezért csökken a víz és a szél a testben. Elégnek. Testi szinten a nyákosságot gyorsan szünteti, illóolaja féregüző, a paraziták ellen az egyik legjobb. Emésztést javít, görcsoldó, idegnyugtató. Hogy használjuk fel?  A 100% természetes bazsalikomos pesto jól illik tésztafélékhez, halételekhez, carpaccio-hoz, paradicsomos mozzarellához, de fogyaszthatjuk pirítóssal, vagy bármilyen frissensült kenyérfélével.  

2200 Ft / üveg
22 Ft/g
...

Bazsalikom szárított

Kiskerti szárított, morzsolt bazsalikom, 10g kiszerelésben.

300 Ft / db
300 Ft/db

Before Nine Mézkészítmény 250g

Igazi ritkaság. Olyan, mintha AZT a csokit enné. Mentás-csokis bűnbeesés, mellyel még a kevésbé édesszájú fogyasztókat is sikerül meghódítani. A minőséget magas kakaótartalmú csokoládé, sűrű méz és friss mentakivonat szavatolja.

1750 Ft / db
7 Ft/g

Bíborka csokor

EGYET FIZET, KETTŐT VIHET AKCIÓ! Szárított virágcsokor.  Szép, erős bordó színű.

500 Ft / csomó
500 Ft/csomó

Birsalma Borban 370 ml

Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a gasztonómiában az új ízeket kipróbálni. Sült húsokhoz kíválóan alkalmas. 370 ml tartalaz: birsalma, víz, ckor, bor, citromsav, fahéj, szegfűszeg. Tartósítószert nem tartalmaz!

1000 Ft / db
2.7 Ft/ml

Birsalma lekvár 370 ml

A birsalma  , egy csodanövény , gyógynövényként is nevezhetnénk. Egészségmegőrző vitaminboba .Jól lebomló szénhidrátok valamint A , B3 , B6 , B9 , C ( és kisérője a citrin  vagyis P ) valamint kalcium , vas , magnézium , foszfor , kálium , nátrium , találhatóak benne . Méregtelenítő , emésztést segítő gyűmőlcs a kiemelkedően magas pektin ! tartalma miatt .  A pektin élettani hatásai : ( még felsorolni is sok ) - a gyomorban megköti  , magába szívja a vízet  , teltségérzetet okoz , a fogyókúrában segítség lehet . Emésztési problémák esetén javítja a tápanyagok felszívódását . Rost tartalma a szervezet anyagcsere folyamatát optimális állapotba hozza . Méregtelenítő hatású - elősegíti a nehézfémek és a káros anyagok gyors kiürülését a szervezetből . Gyulladás csökkentő . Ízületi fájdalom , reuma esetén is segíthet  a méregtelenítő hatása és a káros anyagok megkötése révén . Erős vírus és baktériumölő hatása miatt már a középkorban is használták gyógyításra . Antioxidáns hatású ( lassítja az öregedési folyamatot ) . Erősíti az immunrendszert . Birslekvár  Kíváló vacsorára , vajaskenyérrel egy pohár bor  ( +18 ) kiséretében.Finom sütemények , gyümölcskenyér , lekvárostáska , linzerkarika , , palacsinta alapanyaga lehet .  

1600 Ft / db
1600 Ft/db