Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Bordáscső Durum

Olasz Ditali magyar paprikáshoz - de lehet akár tésztasaláta is. Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.

834 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Bordáscső Kendertészta

Magas fehérje tartalom. Nagyon finom.

713 Ft / csomag
3 Ft/csomag

Bordáscső Tönköly Teljes Kiőrlésű

Gyors és egészséges vacsora húsétellel .. kiváló választás. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.

532 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Borókás szarvas kolbász

A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 500-700 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 9000 Ft/kg A szarvashús igazi fejedelmi étek évszázadok óta, minden formája keresett csemege. A szarvashús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. A szarvas kolbászaink különleges ízüket a vadon élő szarvas húsának sajátos zamata, a hagyományos receptúra, és elkészítési mód együttesének köszönhetik!

9000 Ft / kg
9000 Ft/kg
...

Borsikafű (csombor) szárított

Kiskerti szárított, morzsolt lestyán, 10g kiszerelésben.

300 Ft / db
300 Ft/db

Bözödi alakor búzaliszt 2kg

Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, kövesmalomban őrölt bözödi alakor búzaliszt. 

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Bözödi alakor búzaliszt 5kg

Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, kövesmalmon őrölt teljes kiőrlésű bözödi alakor búzaliszt. 

6000 Ft / db
6000 Ft/db

Bözödi alakor fehér liszt 2kg

Kövesmalmi bözödi alakor fehér liszt. 2kg/db

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Bözödi alakor kovászos kenyér, teljes kiőrlésű

Talajmegújító gazdaságunkban termesztett alakor búzából kövesmalmon őrölt lisztből készült kovászos formakenyér.    Összetevők: alakor liszt, víz, parajdi só

1200 Ft / db
2.4 Ft/g

Búzadara

Étkezési búzadara 500g-os kiszerelésben.

500 Ft / db
500 Ft/db

Búzafű

Búzafű A búzafüvet  nem fogyasztják salátaként, hanem levet készítenek belőle. Önmagábanis fogyasztható,  vagy  italokhoz, gyümölcslevekhez és turmixokhoz is adható. Íze erős, jellegzetesen "zöld" ízű. Magas klorofill-, E-vitamin- és B12-vitamin-tartalma miatt fogyasztják előszeretettel. Speciális présgép szükséges  a lé kipréseléséhez. A búzafüvet bio tönköly búzából termesztem, amely egy ősi búzafajta. Úgy tapasztaltam, hogy ízletesebb, lédúsabb fajta, mint a "hagyományos"  búzafajták, ezért tökéletesen megfelel bio búzafűlé készítéséhez. Igény szerint vágva, vagy akár tálcában is vásárolható.  Egy tálcányi búzafűből, kb 6-8 adag 30ml-es adag készíthető, azaz kb. 1 heti adag.   Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között  

2200 Ft / csomag
6 Ft/csomag

Cékla chutney

Cékla chutney Összetevők:cékla, cukor,só,balzsamecet,fűszerek,fahéj Vegyszermentes zöldségből, tartósítószer mentesen. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó. Cékla chutney sült húshoz, rántottához, sajtokhoz, salátákhoz, vagy csak úgy önmagában. Nincs az a mennyiség, ami el ne fogyna belőle. Vegyétek és egyétek! 

1050 Ft / db
1050 Ft/db