Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Gold&Cake

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek. Mézeskalácsaink magas méztartalmúak, a mézet helyi kistermelőtől vásároljuk. Egész esztendőben szívesen fogyasztják vásárlóink. Kézzel és szívvel dolgozunk.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Chilis mézespuszedli

A hagyományos mézes fűszerek mellé egy kis sárga moruga harmonikus ízvilágot alkotnak. Nem agresszíven mar, hanem kellemesen melegít. Ha különlegessére vágysz, vagy chili rajongó vagy. Helyi termelői mézet használunk, a környezettudatosság jegyében. Ebből az átlagosnál jóval többet teszünk bele. Teljeskiőrlésű tönkölylisztet teszünk bele, hogy egészségesebb legyen. Eredeti vajat használunk, nem margarint.   Összetevők: tönkölybúzaliszt, repceméz (15%), tej, cukor, vaj, tojás, rum, szalalkáli, fűszerek. 100g termékben Energia: 1457KJ (348Kcal), Zsír: 6,2g, Szénhidrát: 70g, Fehérje: 7,1g. Diót, mogyorót  nyomokban tartalmazhat!

1900 Ft / csomag
10 Ft/csomag
...

Grillázs nyuszi

Klaszikus grillázs Karamellizált cukor és oljos magvak. Tej-, tojás- és gluténmentes. Nyuszi formájú a közelhő húsvét apropóján. Egy csomag 2 db grillázs nyuszit tartalmaz.

1100 Ft / csomag
1100 Ft/csomag

Kávés mézespuszedli

Különleges, harmónikus mézespuszedli. Helyi termelői mézet használunk, a környezettudatosság jegyében. Ebből az átlagosnál jóval többet teszünk bele. Teljeskiőrlésű tönkölylisztet teszünk bele, hogy egészségesebb legyen. Lágy, egyedi, saját fűszerkeveréket használunk az igazán harmónikus ízért. Eredeti vajat használunk, nem margarint. Jó választás, ha: Ajándékba szeretnél valami édességet, de nincs ötleted. Igazán egészséges finomságot szeretnél tenni a tízórai mellé, vagy a barátnős kávézáshoz. Vagy ha csak egyszerűen szereted a mézespuszedlit. Ha egy zacskóval szeretnél, vagy a viszonteladónk szeretnél lenni. Ha tőlünk vásárolsz, egy három gyermeket nevelő, magyar családot is támogatsz. Összetevők: tönkölybúzaliszt, repceméz (15%), tej, kávé, cukor, vaj, tojás, rum, szalalkáli, fűszerek. 100g termékben Energia: 1457KJ (348Kcal), Zsír: 6,2g, Szénhidrát: 70g, Fehérje: 7,1g. Diót, mogyorót  nyomokban tartalmazhat! Száraz, hűvös helyen tartandó!

1900 Ft / csomag
10 Ft/csomag

Mézes szívek

Magas, 25% méztartalmú mézeskalács szívecskék.  Finom egészséges nasi az egész családnak, a tízórais dobozba pedig telitalálat. Összetevők: búzaliszt, méz (25%), margarin, cukor, tojás, fűszerek, szódabikarbóna, kalácsfénypor (tejfehérje). Díszítés: tojásfehérje, porcukor, ételfesték, ételszínezék. 100g termékben Energia: 1514KJ (361Kcal), Zsír: 11,8g, Szénhidrát: 66g, Fehérje: 5,3g. Diót, mogyorót  nyomokban tartalmazhat! Száraz, hűvös helyen tartandó!  

2100 Ft / csomag
11 Ft/csomag

Mézespuszedli

Helyi termelői mézet használunk, a környezettudatosság jegyében. Ebből az átlagosnál jóval többet teszünk bele. Teljeskiőrlésű tönkölylisztet teszünk bele, hogy egészségesebb legyen. Lágy, egyedi, saját fűszerkeveréket használunk az igazán harmónikus ízért. Eredeti vajat használunk, nem margarint. Jó választás, ha: Ajándékba szeretnél valami édességet, de nincs ötleted. Igazán egészséges finomságot szeretnél tenni a tízórai mellé. Vagy ha csak egyszerűen szereted a mézespuszedlit. Ha egy zacskóval szeretnél, vagy a viszonteladónk szeretnél lenni. FONTOS ötlet! Karácsonyi céges, repi ajándékcsomagba telitatálat ez a prémium minőségű termék! Ha tőlünk vásárolsz, egy három gyermeket nevelő, magyar családot is támogatsz. Összetevők: tönkölybúzaliszt, repceméz (15%), tej, cukor, vaj, tojás, rum, szalalkáli, fűszerek. 100g termékben Energia: 1457KJ (348Kcal), Zsír: 6,2g, Szénhidrát: 70g, Fehérje: 7,1g. Diót, mogyorót  nyomokban tartalmazhat! Száraz, hűvös helyen tartandó!

1890 Ft / csomag
9 Ft/csomag