Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Szamócás ivójoghurt

Szamócalekvárral készült iható joghurt. 

640 Ft / db
1.83 Ft/g

Szamócás joghurt,kicsi

Tehéntejből készült szamóca ízesítésű finomság.

550 Ft / db
2.2 Ft/g

Szamócás joghurt,nagy

Tehéntejből készült szamóca ízű finomság családi kiszerelésben.

990 Ft / db
1.98 Ft/g

Szárított zöldségmix

Szárított zöldésgmix 120 g Tartósítószer mentes ételízesítő, mely levesekbe, mártáshoz, sült húsra,  szószokba, kenyérre szórva fogysztható.  Összetevők: sárgarépa, fehérrépa, zeller, petrezselyemzöld, paszternák,vöröshagyma,só Vegyszermentes saját zöldségekből. Próbáld ki már ma, és tedd még egészségesebbé étkezésedet! ?

899 Ft / db
899 Ft/db

Szarvas kolbász

A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 500-700 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 9000 Ft/kg A szarvashús igazi fejedelmi étek évszázadok óta, minden formája keresett csemege. A szarvashús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. A szarvas kolbászaink különleges ízüket a vadon élő szarvas húsának sajátos zamata, a hagyományos receptúra, és elkészítési mód együttesének köszönhetik!

9000 Ft / kg
9000 Ft/kg

Szarvas vastag kolbász

A szarvashús igazi fejedelmi étek évszázadok óta, minden formája keresett csemege. A szarvashús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. A szarvas kolbászaink különleges ízüket a vadon élő szarvas húsának sajátos zamata, a hagyományos receptúra, és elkészítési mód együttesének köszönhetik!

9000 Ft / kg
9000 Ft/kg
...

Szeder szörp

Szederből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Szeletelt sonka

Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek. Egy csomag szeletelt sonka 20 dkg.

1600 Ft / csomag
8000 Ft/kg

Szigetközi Deres Vándor vékonykolbász (bajor, 1 pár)

A Szigetközi Deres Vándor vékonykolbász nem tartalmaz piros paprikát. Nemcsak színében, ízében is különleges!  Illatos fűszerek keveréke miatt a kedvenced lesz!  A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 300-400 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 7490 Ft/kg Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Sertés vékonybélbe töltve, bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 30 napig érleljük.  Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, nitrites pácsó, fokhagyma, bors, szerecsendió, szegfűbors, gyömbér.  

2620 Ft / pár
2620 Ft/pár

Szigetközi Füstös Vándor angolszalonna (karaj)

A karajt a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Két hétig szárazpácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves Szigetközi Vándor pácban pihentetjük a karajokat. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk. Ár: 7490 Ft/kg

1875 Ft / db
7500 Ft/kg

Szigetközi Füstös Vándor szalonna

A szalonnát a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Két hétig szárazpácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves Szigetközi Vándor pácban pihentetjük a szalonnákat. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk. Ár: 7490 Ft/kg

3750 Ft / db
7500 Ft/kg

Szigetközi Füstös Vándor tarja

A SZIGETKÖZI FÜSTÖS VÁNDOR tarjához a húst a saját tenyésztésű és hizlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabad-tartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük sertéseinket. A tarjákat két hétig száraz-pácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves, Szigetközi Vándor-pácban pihentetjük. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk, így nyeri el végleges, harmonikus és jellegzetes ízét. Termékeinket jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Fogyasszák egészséggel és jó étvággyal, váljék az Önök, családjuk és barátaik megelégedésére! Ár: 7490 Ft/kg

1875 Ft / db
7500 Ft/kg