Süteményeinket saját gazdaságunkból származó fürjtojás és saját készítésű lekvár felhasználásával készítjük nagymama receptje alapján, minőségi alapanyagokból. Összetevők: búzafinomliszt, vaj, cukor, lekvár, mák, fürjtojás, vanillincukor, sütőpor.
Süteményeinket saját gazdaságunkból származó fürjtojás és saját készítésű lekvár felhasználásával készítjük nagymama receptje alapján, minőségi alapanyagokból. Összetevők: búzafinomliszt, vaj, cukor, tejföl, lekvár, fürjtojás, vanillincukor.
Süteményeinket saját gazdaságunkból származó fürjtojás és saját készítésű lekvár felhasználásával készítjük nagymama receptje alapján, minőségi alapanyagokból. Összetevők: búzafinomliszt, vaj, cukor, lekvár, fürjtojás, vanillincukor, sütőpor.
Süteményeinket saját gazdaságunkból származó fürjtojás és saját készítésű lekvár felhasználásával készítjük nagymama receptje alapján, minőségi alapanyagokból. Összetevők: búzafinomliszt, vaj, trappista sajt, fürjtojás, tejföl, étkezési só.
Kb. 50 dkg kiszerelésekben kapható, súlykorrekció után kerül pontosításra az ár. Keményfán füstölt, bőrös karaj felhasználásával készült.
Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek.
A füstölt fürjtojásokat sertéstöpörtyűvel és hagymával ledaráljuk, sóval, borssal, mustárral és fürtojásból készített majonézzel ízesítjük. Töltés után egy kanálnyi sertészsírral lezárjuk. Pástétom jellegű. Tartósítószermentes, hűtést igényel.
A termék egész rúdként rendelhető, melyek súlya kb. 600-800 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. 4800 Ft/kg. Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek.
Kb. 50 dkg kiszerelésekben kapható, súlykorrekció után kerül pontosításra az ár. Keményfán füstölt, bőrös császárszalonna felhasználásával készült.
Füstölt parenyica sajtunk tekercs formájú, kézzel készített füstös sajt, amelyet friss tehéntejből, hagyományos eljárással állítunk elő. A sajt forró vizes gyúrás után tekercs formát kap, majd enyhe füstöléssel nyeri el jellegzetes ízét. Ruganyos állaga és enyhén sós, füstös aromája igazi különlegességgé teszi. Összetevők: tehén tej, gyúrtsajt kultúra, só, füst.
Füstölt sajt készítés e kor egy félkemény sajt technológiát alkalmazunk. Kb 2-3 hét érlelés után gőzölt bükkfa fűrészporral füstöljük. Ezután egy rugalmas állományú , szép rög lyukakkal rendelkező reszelhető sajtot kapunk, melyet borokhoz vagy önállóan is fogyaszthatunk. Natúr és fokhagymás ízben elérhető.