Tartalmaz: mirabella szilva, víz, eritrit-stevia, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz!
Tartalmaz: egész sárgabarack, víz, eritrit, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz! 720 ml
Üstben, hagyományos eljárással készült lekvár. 100% szilvát tartalmaz! Nettó tömeg: 500g
Darált csemege paprikakrém, saját vegyszermentes paprikáinkból, tartósítószer mentesen. Összetétele paprika és só (20%). A magyar konyha elengedhetetlen hozzávalója, kiválóan passzol pörköltekhez, gulyáslevesekhez, paprikáskrumplihoz de akár egy jó kis zsíros kenyér vagy pirítós mellett is megállja a helyét!
Delirium - mézes- chilis- vörösboros lilahagymalekvár. Kitűnő kiegészítője hamburgereknek, szendvicseknek. Kellemesen csípős / pikáns
Talán eddigi legkomplexebb ízű termékünk paradicsomból, paprikából, chipotléből, mézből, kólából, whiskey-ből, csak hogy néhányat említsek a 22 összetevő közül. Grillezéshez, húspácoláshoz ajánljuk. Csípősség: 4/10
Ajánljuk gyümölcskenyérbe aszalt gyümölcs helyett vagy nassiként fogyasztani. Tartalma: dinnyehéj, cukor, víz, fajéj, szegfűszeg, citromsav 256 ml
Füstölt kápia paprikából, barna színű chiliből és barnasörön karamellizált vöröshagymából készülő szósz a különlegességek kedvelőinek. Húsokhoz, szendvicsekhez, levesekhez ajánljuk. Csípősség: 6/10
Bio minőségű vegyszermentesen termesztett húsvéti rozmaring almából, saját készítésű szűretlen almaecet természetes érleléssel. Összetevők: Alma, ivóvíz, cukor Az almaecet jótékony hatását elsősorban az ecetsavnak köszönheti, de ha egy almaecet nyers, az azt is jelenti, hogy enzimekben gazdag, így már önmagában is segít az emésztésben. Épp ezért érdemes pasztörizálatlan, bio, szűretlen almaecetet választani. A desztillált, pasztőrizált almaecet pH értéke 2-2.5. Ez valamivel alacsonyabb, mint a bio, szűretlen, pasztőrizálatlan almaeceté, aminek eredetileg 3.3-3.5 között van a pH-ja, ami pont optimális, ezért tud pozitív hatást gyakorolni a szervezetre. Az almaecetet nem szükséges hűtőben tárolni, szobahőmérsékleten is eláll, akár 5 évig is, lezárni sem kell csak egy vászondarabbal lekötni az üveg száját, hogy tovább tarthasson az érési folyamat! Tárolás közben, ha még tart az érés kialakulhat a tetején egy kocsonyás réteg, ezt hívjuk ecetágynak. Ezt egy tiszta üvegbe való átfejtéssel el tudjuk távolítani. Ha szeretnénk saját ecetet készíteni, érdemes eltenni az ecetágyat, mert segíti az új ecet gyorsabb érését.
A bodzaecetet valójában biológiailag erjesztett, szűretlen almaecetből készítjük, amibe frissen szedett, teljes nyílásban lévő bodzavirágzatokat áztatunk. Az almaecet savtartalma az áztatás során feltárja és kiáztatja a bodza virágporát, mely így varázslatos illatot és zamatot kölcsönöz a terméknek. Saláták, gyümölcssaláták ízesítésére kiváló választás. Összetevők: alma, bodzavirág, cukor, ivóvíz
Füge gyümölcsecet 250 ml Összetevők: vegyszermentesen termesztett füge, ivóvíz, cukor A fügeecet különösen jól harmonizál az olyan édeskés olajokkal, mint a mandula olaj, a mogyoróolaj, vagy akár az olívaolaj. Fügeecetünk saláták, szószok és húsok, különösen mediterrán étkek végső ízesítésére kiválóan alkalmas. A benne lévő vitaminok, ásványok és nyomelemek jótékonyan hatnak a szervezetre, és ebben a formában fogyasztva igazi élvezetet jelentenek. Antibakteriális, belsőleg tisztító hatása van, és segít egyensúlyba hozni a szervezet pH értékét.
Vörös borecet / Red wine-vinegar 200 m Vörösborecetünk vegyszermentesen termesztett otello szőlőből, biológiai erjesztéssel készül. Kb. 6 % ecetsavat tartalmaz, lágy kellemes aromájú. A vörösborecet számos jótékony hatással bír: antioxidánsokban gazdag, de nátriumban, zsírban és koleszterinben szegény. Évszázadokon keresztül univerzális gyógyszerként volt használatos. Jól illik a zöldekhez, gyümölcsökhöz, tésztákhoz. Sóhelyettesítőként is bevethető. Összetevők: szőlő, cukor, ivóvíz