Kertünkben termett vegyszermentes csicsókát dolgozzuk fel. Hideg eljárással készült ezért tartósítószert is tartalmaz. Tartalma: csicsóka, víz, eritrit-stevia, borkén, babérlevél, mustármag, koriander, feketebors Tarósítószert tartalmaz!
Tartalmaz: egész sárgabarack, víz, eritrit, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz! 720 ml
Talán eddigi legkomplexebb ízű termékünk paradicsomból, paprikából, chipotléből, mézből, kólából, whiskey-ből, csak hogy néhányat említsek a 22 összetevő közül. Grillezéshez, húspácoláshoz ajánljuk. Csípősség: 4/10
Ajánljuk gyümölcskenyérbe aszalt gyümölcs helyett vagy nassiként fogyasztani. Tartalma: dinnyehéj, cukor, víz, fajéj, szegfűszeg, citromsav 256 ml
Füstölt kápia paprikából, barna színű chiliből és barnasörön karamellizált vöröshagymából készülő szósz a különlegességek kedvelőinek. Húsokhoz, szendvicsekhez, levesekhez ajánljuk. Csípősség: 6/10
Bio minőségű vegyszermentesen termesztett húsvéti rozmaring almából, saját készítésű szűretlen almaecet természetes érleléssel. Összetevők: Alma, ivóvíz, cukor Az almaecet jótékony hatását elsősorban az ecetsavnak köszönheti, de ha egy almaecet nyers, az azt is jelenti, hogy enzimekben gazdag, így már önmagában is segít az emésztésben. Épp ezért érdemes pasztörizálatlan, bio, szűretlen almaecetet választani. A desztillált, pasztőrizált almaecet pH értéke 2-2.5. Ez valamivel alacsonyabb, mint a bio, szűretlen, pasztőrizálatlan almaeceté, aminek eredetileg 3.3-3.5 között van a pH-ja, ami pont optimális, ezért tud pozitív hatást gyakorolni a szervezetre. Az almaecetet nem szükséges hűtőben tárolni, szobahőmérsékleten is eláll, akár 5 évig is, lezárni sem kell csak egy vászondarabbal lekötni az üveg száját, hogy tovább tarthasson az érési folyamat! Tárolás közben, ha még tart az érés kialakulhat a tetején egy kocsonyás réteg, ezt hívjuk ecetágynak. Ezt egy tiszta üvegbe való átfejtéssel el tudjuk távolítani. Ha szeretnénk saját ecetet készíteni, érdemes eltenni az ecetágyat, mert segíti az új ecet gyorsabb érését.
Vörös borecet / Red wine-vinegar 200 m Vörösborecetünk vegyszermentesen termesztett otello szőlőből, biológiai erjesztéssel készül. Kb. 6 % ecetsavat tartalmaz, lágy kellemes aromájú. A vörösborecet számos jótékony hatással bír: antioxidánsokban gazdag, de nátriumban, zsírban és koleszterinben szegény. Évszázadokon keresztül univerzális gyógyszerként volt használatos. Jól illik a zöldekhez, gyümölcsökhöz, tésztákhoz. Sóhelyettesítőként is bevethető. Összetevők: szőlő, cukor, ivóvíz
Ecetes cékla nettó súly: 430g Összetevők: cékla, víz, cukor, só, ecet, fűszerek, Vegyszermentes zöldségből készült savanyúság, tartósítószer nélkül. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó.
Paprika savanyúság, megy vegyszermentesen termesztett 2 féle paprikából készült. Összetevők: Paprika, Ecet, Cukor, Só, Koriander, Mustármag, Borkén
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó.
Kézműves lekvár. A tavasz első gyümölcse minden reggeliző asztalon méltó helyet tölt be. Kerüljön az önére is ez a fantasztikus ízű lekvár.
Eperből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft.