Mások ezeket rendelték
Fermentált Vitaminbomba 200 gr
Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, kápia paprika, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Kézműves fokhagymakrém bio extra szűz olívaolajjal 195 gr
Kézműves fokhagymakrém bio extra szűz olivaolajban Kiszerelés: 195 gramm/üveg Összetevők: fokhagyma (vegyszermentes gazdálkodásból), bio extra szűz olívaolaj. A frissen hámozott fokhagymát aprítom és bio extra szűz olívaolajjal keverem el, hogy az olaj “átölelje” a fokhagyma darabokat, ezzel megvédve az oxidációtól és a romlástól. A hűtőben tarva legalább két hónapig eltartható, csak ne felejtsünk el használat után belekeverni és gondosan visszazárni. Használhatjuk húsok pácolására, ételek (levesek, főzelékek, tészta ételek ízesítésére.) extra tippem: tejfölös, fokhagymakrémes, sajtos meleg szendvics :) egyszerű és nagyon finom.