Mások ezeket rendelték

Füstölt sonka
Kb. 50 dkg kiszerelésekben kapható, súlykorrekció után kerül pontosításra az ár. Eredeti házi recept alapján, hagyományos eljárással, kizárólag konyhasó hozzáadásával, házi füstöléssel készült termék.

Fermentált Szárzeller Krém Pirított Mandulával 200 gr
Fermentált Szárzeller Krém Pirított Mandulával Kiszerelé: 200 gr/ üveg Összetevők: fermentált szárzeller, parmezán, pirított mandula, bio hidegen sajtolt szőlőmagolaj, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, őrölt fehérbors. Saját recept alapján. /Minden héten frissen készül, az átadás napján./ A fermentálás egy ősi élelmiszer-tartósítási módszer, amely során mikroorganizmusok, például baktériumok vagy gombák alakítják át az élelmiszereket. Ez a folyamat nem csak meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, de számos egészségügyi előnnyel is jár. A fermentálás során a mikroorganizmusok lebontják az élelmiszerekben található összetett szénhidrátokat és fehérjéket, így azok könnyebben emészthetővé válnak. Emellett új tápanyagokat és enzimeket is termelnek, amelyek fokozzák az ételek tápértékét. A fermentált ételek fogyasztása segíthet az emésztőrendszer egészségének fenntartásában, erősítheti az immunrendszert, és hozzájárulhat a mentális egészség javításához is. Egyes kutatások szerint a fermentált ételek rendszeres fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint bizonyos daganatos megbetegedések kockázatát is.