Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hidegkonyhai készítményekhez
A sziléziai hagyományos nemzeti konyhában sarkalatos helyet foglal el a lenolaj. A héjában főtt burgonya lenolajos túróval közkedvelt hagyományos étel, amit a mai napig fogyasztanak a sziléziai vidéken
Amennyiben salátaöntetet szeretnénk készíteni vele édeskés ízű ecetekkel keverve nagyszerű ízhatást érhetünk el
A legtisztább és legtöbb esszenciális olajat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége lehet. Ezzel a tulajdonságával ez egyik legértékesebb táplálékunkká vált. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, klór mangán, szilikon, réz, fluor, alumínium, nikkel, kobalt, jód, alybdenum, króm stb.
Hidegen sajtolt,szüretlen lenmagolaj.
Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hidegkonyhai készítményekhez
A sziléziai hagyományos nemzeti konyhában sarkalatos helyet foglal el a lenolaj. A héjában főtt burgonya lenolajos túróval közkedvelt hagyományos étel, amit a mai napig fogyasztanak a sziléziai vidéken
Amennyiben salátaöntetet szeretnénk készíteni vele édeskés ízű ecetekkel keverve nagyszerű ízhatást érhetünk el
A legtisztább és legtöbb esszenciális olajat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége lehet. Ezzel a tulajdonságával ez egyik legértékesebb táplálékunkká vált. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, klór mangán, szilikon, réz, fluor, alumínium, nikkel, kobalt, jód, alybdenum, króm stb.