Tartalmaz: mirabella szilva, víz, eritrit-stevia, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz!
Tartalmaz: egész sárgabarack, víz, eritrit, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz! 720 ml
Üstben, hagyományos eljárással készült lekvár. 100% szilvát tartalmaz! Nettó tömeg: 500g
Currys Zakuszka A zakuszka eredetileg Örményországból vagy Grúziából származó, de Moldován keresztül Erdélybe került és ott igen népszerű, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, amely felhasználható az ételek ízesítésére, illetve tésztaételekhez is hozzáadott mártásként. Összetevők: Vöröshagyma, pritaminpaprika, parázson sült padlizsán, sárgarépa, curry (red curry pasta), paradicsomlé, só, bors, babérlevél, napraforgóolaj, Na-Benzoát.
Delirium - mézes- chilis- vörösboros lilahagymalekvár. Kitűnő kiegészítője hamburgereknek, szendvicseknek. Kellemesen csípős / pikáns
Talán eddigi legkomplexebb ízű termékünk paradicsomból, paprikából, chipotléből, mézből, kólából, whiskey-ből, csak hogy néhányat említsek a 22 összetevő közül. Grillezéshez, húspácoláshoz ajánljuk. Csípősség: 4/10
Ajánljuk gyümölcskenyérbe aszalt gyümölcs helyett vagy nassiként fogyasztani. Tartalma: dinnyehéj, cukor, víz, fajéj, szegfűszeg, citromsav 256 ml
Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán. Hogy fokozzuk az élvezeteket a diót tökmag olajon megpiritjuk készítéskor bazsalikom kerül mellé.
Diós-fokhagymás kecskesajt Összetevők: kecsketej, oltó,kultúra, só,dió, fokhagyma,petrezselyem
Füstölt kápia paprikából, barna színű chiliből és barnasörön karamellizált vöröshagymából készülő szósz a különlegességek kedvelőinek. Húsokhoz, szendvicsekhez, levesekhez ajánljuk. Csípősség: 6/10