Két jó dologból csak még jobb dolog születhet! Így van ez a Szigetközi Vándor krémszalámival is, ahol Szigetközi Vándor zsírt gazdagítottunk Szigetközi Veres Vándor szalámi darabkákkal. Csemege paprikás, csípős és téli szalámi darabkákkal is elérhető. Kiszerelés: 250 ml üvegben.
Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. A féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján a magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. A betöltött szalámit bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 120 napig érleljük. A szokásos fűszerek mellett az egész kömény adja meg a várt ízhatást. Kolbászmanufaktúránkban kapható csípős és csemege paprikás változatban is. Egy szál vastagkolbász súlya kb. 1000-1200 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ár: 9.990 Ft/kg
Tartalmaz: szilva, hagyma, balzsamaecet, fahéj, gyömbér, szegfűszeg, mustármag, ánizs 370 ml Tartósítószert nem tartalmaz!
Naponta frissen szedett Stanley szilva, befőttnek, lekvárnak, aszalványnak, ívólének. Kiszerelés 1 kg
Naponta frissen szedett Stanley szilva , befőzésre, nagy családosoknak. Kiszerelés 5 kg
Szilvalekvár 370 ml (380 g) Összetevők: szilva Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.
Paraffinból. Bordó színben. Pamutkanóccal. Kiváló valentinnapi ajándék. Méretei: 5cm magas x 5cm széles. Elsősorban díszgyertya, de természetesen meg is gyújthatjuk.
Kurucvér kék szőlőfajta , amelyet a kadarka és a muscat boushet fajták keresztezéséből Kuruc András nemesítette 1952 ben. Hozzánk a kertbe a 80 - s években került véletlenűl más fajtával együtt Viszonylag ritka fajta , kevés helyen terem Magyarországon ( elsősorban Baranya megyében )Magas színanyag tartalma miatt festőszőlőként más szőlőhőz keverrve borkészítésre használják . Magas cukorfoka ( 18 fok) és érdekes egyedi íze miatt érdemes megkóstolni , mint bármilyen más szőlőfajtát , és az ára is a jelenlegi gyümölcs árak mellett kedvező .( 1 gombóc fagyi = 600.ft ......)A szőlő A, B,C és K vitamint káliumot , szelént és folsavat tartalmaz, Elősegíti a vérképzést , szellemi és fizikai erőnlét fenntartását . Aki ezt a szőlőt termeszti 93 éves elmúlt , és mindig sokat fogyasztott belőle.A szőlő nem volt permetezve , sem tartósítóval lefújva , mível egyenesen a kertből leszedve szállítjuk nem 2000 km - ről csupán Győrújbarátról. Ellennáló szinte minden kártevővel szemben ezért nem kell permetezni , csupán a téli erős fagyok okzhatnak benne kárt Ja ! és a gyerekek ....már gyerekkorban rá kell szoktatni őket a minél több gyümölcs fogyasztására mert a fent leírt vitaminokat bízonyíthatóan tartalmazza a szőlő , de a fagyi összetételét nem ismerem , lehet jobb is így .
Korai szőlő fajták válogatása,úgymint Néró,Kozma Pálné muskotály, Favorit. Naponta frisen szedett ízletes csemegék.
A ( fekete ) Szőlő a hosszú élet titka , táplálék és egyben győgyszer is . A benne található prociamidin megőrzi az erek rugalmasságát , fogyasztásával megelőzhető az érelmeszesedés , csökkenti a vérnyomást és a gyulladásos folyamatokat . Gátolja a vérlemezkék összetapadását , a vérrög kialakulását , így véd az infarktustól . Szívbetegeknek orvosilag is javasolt minden korosztály számára . A benne lévő szőlőcukor energia bomba az agynak , a rezveratol és a hozzáadott fahéj , szegfűszeg , gyömbér védőpajzsként szolgál a fertőzések ellen . A nyirkos téli időjárás beköszöntével javasolt a fogyasztása , ősszel pedig minél több szőlőt célszerű enni . A szőlőben számos vitamin és ásvány is megtalálható , amelyet mi üvegekbe zártunk . Javasoljuk fogyasztani kúránként napi 1-2 teáskanállal , tölthetünk vele linzert , palacsintát , de akár egyszerre az egész üveggel is , ami velünk is előfordult már ezért egyszerre akár kettőt is érdemes venni . Felbontás után hűtőszekrényben tárolva egy hétig fogysztható