




Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne roncsoljuk össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi
Saját paraszt kenyereinkből készült kovászos panírmorzsa. 500g-os kiszerelésben. összetevők: liszt, víz, parajdi só





Paradicsom Pesto szőlőmagolajjal 100 gr Összetevők: paradicsom (min. 51%), olívaolaj, parmezánsajt (Grana Padano), bazsalikom, mandula, fenyőmag, bio napraforgóolaj, szőlőmagolaj fokhagyma, bio citromlé, só.
Ajánljuk zsíros kenyérre, pörkölt, sült húsok, sült krumpli ízesítésére. Tartalmaz: paradicsom, só, oregánó, hagyma, fokhagyma, kakukkfü, rozmaring Tartósítószert nem tartalmaz! 35g





Paszulyos Zakuszka, más néven Babos A zakuszka eredetileg Örményországból vagy Grúziából származó, de Moldován keresztül Erdélybe került és ott igen népszerű, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, amely felhasználható az ételek ízesítésére, illetve tésztaételekhez is hozzáadott mártásként. Összetevők: Vöröshagyma, pritaminpaprika, parázson sült padlizsán, sárgarépa, paszuly (bab), paradicsomlé, só, bors, babérlevél, napraforgóolaj, Na-Benzoát.
Friss petrezselyemzöld Győrből Saját termés, vegyszerek nélkül termesztve – üde, illatos és zamatos, hogy ételeid természetesen finomabbak legyenek. Levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz vagy frissen aprítva is igazi konyhai kincs. Tiszta, helyi ízek – közvetlenül a Sebők méhészet és kertészet kertjéből!
Köves malmon őrölt búzalisztünkből készült kovászos kenyér parajdi sóval talajmegújító gazdálkodásunkból. Összetevök: liszt, víz, parajdi só
Sótlan, pirított, válogatott házi mandula saját manduláskertünkből. 2024-es évjárat.
Tartalmaz: piros mirabellaszilva, cukor, citromsav 370 ml Tartósítószert nem tartalmaz!
Száraz vörös borban érlelt lágy tehén sajt. A sajtokat 65 °C-os kékfrankosba mártjuk többször, ezalatt a sajt kérget befogja a bor, utánozhatatlan színt és ízt adva a sajtnak. A vákuumos érlelés során kialakulnak a végleges ízek a sajtban kiegészítve a vörösbor adta jellegzetes zamattal. Sajtunk a kékfrankos termelői után kapta a nevét. Ugyanis soproni szőlősgazdákat hívják sokszor még ma is poncichternek. A kifejezés német Bohnenzüchter (babtermelő) szóból ered. Előttük is tisztelegve alkottuk meg ezt a sajtkülönlegeséget
Elsősorban frissen jó, de bármilyen ételt készíthetünk belőle. Kenyér mellé, pitének, salátákba, levesbe, húsra karikázva... Konyhakészre pucolva csomagolom.