Másik nevén görög joghurt, sűrű, krémes, pont annyira savanykás, amennyire kell, ráadásul nagyon gazdag fehérjében. Ami miatt alapvetően különbözik a hagyományos joghurttól, az a sűrűségben rejlik: a görög joghurt valójában nagyon krémes, nem túl folyékony. A görög joghurtot lecsepegtetik, eltávolítva ezzel a savót, ami miatt ez a készítmény sokkal sűrűbb, krémesebb állagú lesz, és kevesebb cukrot és szénhidrátot, viszont több fehérjét fog tartalmazni.

Tartalma: hagyma, paprika, paradicsom, olaj. Tartósítószert nem tartalmaz! 720 ml
Tehéntejből készült adalékanyag mentes friss sat. Összetétele tej és oltó plussz pici kultúra.
Kívül aranybarnán roppan, belül lágyan omlik, gazdag sajtos ízzel. Glutént, laktózt tartalmaz.
Kívül roppanós szezámmaggal szórt, belül puha és omlós falatkák. Glutént, laktózt tartalmaz.
Az ordagolyó készítéséhez édes túrót, darált kekszet, kókuszreszeléket, citromlevet és egy kevés cukort használunk. Az összetevőket alaposan össze dolgozzuk. Ezt követően 100 grammos golyókat formázunk belőle, majd megforgatjuk kókuszreszelékbe. Így kapunk egy fehérjedús fitt "raffaello golyót". Édes szájú vásárlóinknak kedveskedünk vele.
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 200g
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 500g
Az ostorkaka parenyica sajt hosszúra húzott zsinórjából készül. Szét lehet bontani „zsinórokra” emiatt főleg a gyerekek kedvence. De kiváló dekoráció hidegtálakon is. Csavart alakjában páros kolbászra emlékeztető sajt. Súly kb 100 g
Natúr, 100 % gyümölcstartalmú szőlőlé othello szőlőből. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, de mivel a szőlő magas cukortartalommal rendelkezik, ezért higítva is fogyasztható. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után hűtve tárolandó.