Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán. Készítésénél következő szárított zöldfűszereket hasznljuk: borsikafű, kakukkfű, szurokfű, levendula, rozmaring.
Klasszikus eljárással készül, fenyő deszkán, min. 8 hétig érlelt félkemény sajt. Kellemesen zamatos, telt, enyhén sós ízű, jól vágható, rugalmas, jól hajlítható, szájban elomló állományú. Nem csak nevében tér el az ismert trappista sajttól hanem ízében és lyukazottságában is
Tehéntejből készült ,kaporral ízesített friss sajt. Tartósítószer és adalékanyag mentes termék.A kapor is vegyszermentes kertből származik.
Kecskesajt, aszalt paradicsommal, szárított bazsalikommal Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,aszalt paradicsom,bazsalikom
Kecskesajt, négyhagymás Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,lilahagyma,fokhagyma,medvehagyma,újhagyma
Lilahagymával,fokhagymával és zöldpetrezselyemmel ízesített gomolya sajt. A család kedvence. Minden darab egyenként és kézzel készül ezért változó a súlya.
Kellemes élesztős ízű, magas szén-dioxid termelésű kefírt készítünk teljes tejből pohárba alvasztva. 250g -os kiszerelésben
Kefír kecsketejből. Probiotikummal, prebiotikummal. Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefír, optimális arányban tartalmazza baktériumok, gombák keverékét.
Nagyon finom és egészséges, probiotikus tejtermék.Közepesen szénsavas, ízletes kaukázusi típusú kefír. Támogatja a bélrendszer müködését.
Kistermelői nyers tehéntej. Plussz 4 fokon hűtve 3 napig fogyasztható. Íze finom, a vállalkozó háziasszonyok készíthetnek belőle tejtermékeket.