Kecskesajt aszalt meggyel. Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,vörös áfonya
Kecskesajt, aszalt paradicsommal, szárított bazsalikommal Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,aszalt paradicsom,bazsalikom
Kecskesajt, négyhagymás Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,lilahagyma,fokhagyma,medvehagyma,újhagyma
Kefír kecsketejből. Probiotikummal, prebiotikummal. Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefír, optimális arányban tartalmazza baktériumok, gombák keverékét.
Kellemes élesztős ízű, magas szén-dioxid termelésű kefírt készítünk teljes tejből pohárba alvasztva. 250g -os kiszerelésben
Aszalt meggyel, dióval ízesített kecskesajt. Ősszetevők: kecsketej, oltó, kultúra, só, aszalt meggy, dió
Köményes kecskesajt Összetevők: kecsketej, kultúra, oltó, só, kálcium-klorid,kömény
Az Óvári sajt az egyik legismertebb hazai sajtféleség. Nevét Mosonmagyaróvárról kapta, ahol a múlt század elején a hazai szarvasmarha-tenyésztés és tejgazdaság úttörője, Ujhelyi Imre kezdeményezésére dolgozták ki készítési módját. Röghézagos szerkezetű sajtféleség, jól vágható, nem morzsálódó, enyhén rúzsos ízű, vágható állományú.
Parenyica tészta ízesített krémsajt töltve. A karakteres ízvilág miatt valódi sajt különlegesség. Kulináris élvezetet a lágy krémsajton túl a lila hagyma adja, ráadás ként még bükkfán van füstölve.