A szarvashús igazi fejedelmi étek évszázadok óta, minden formája keresett csemege. A szarvashús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. A szarvas kolbászaink különleges ízüket a vadon élő szarvas húsának sajátos zamata, a hagyományos receptúra, és elkészítési mód együttesének köszönhetik!
Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek. Egy csomag szeletelt sonka 20 dkg.
A szalonnát a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Két hétig szárazpácban érleljük, ezt követően pedig két hétig nedves Szigetközi Vándor pácban pihentetjük a szalonnákat. Két hétig bükkfán füstölve tartósítjuk. Húsosabb szalonnáink már elfogytak, legközelebb tavasszal lesz újra. Jelenleg inkább kenyérszalonnáink közül lehet választani. Ár: 7490 Ft/kg
Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. A betöltött szalámit bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 120 napig érleljük. A paprika, a só és a fokhagyma mellett különleges fűszerkombinációval érjük el a felejthetetlen ízélményt. A termék szálanként, félszálanként és szeletelve, vákuumcsomagolva rendelhető. Egy szál vastagkolbász súlya kb. 1000-1200 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 9.990 Ft/kg
Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. A féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján a magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. A betöltött szalámit bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 120 napig érleljük. A szokásos fűszerek mellett az egész kömény adja meg a várt ízhatást. Kolbászmanufaktúránkban kapható csípős és csemege paprikás változatban is. Egy szál vastagkolbász súlya kb. 1000-1200 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ár: 9.990 Ft/kg
Kb. 20-25 dkg kiszerelésekben kapható, súlykorrekció után kerül pontosításra az ár. Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek.
Minden termék hagyományos füstöléssel, évszázados családi receptek alapján készül. Kolbászaink tradícionálisan hagyományos sertésből készülnek.
Minden termék hagyományos füstöléssel, évszázados családi receptek alapján készül. Kolbászaink tradícionálisan hagyományos sertésből készülnek.
A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 500-700 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 6700 Ft/kg Minden termék hagyományos füstöléssel, évszázados családi receptek alapján készül. Kolbászaink tradícionálisan hagyományos sertésből készülnek.
A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 500-700 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 6700 Ft/kg Minden termék hagyományos füstöléssel, évszázados családi receptek alapján készül. Kolbászaink tradícionálisan hagyományos sertésből készülnek.