Mások ezeket rendelték
Cérnametélt 4 Tojásos
Nem hiányozhat a klasszikus húslevesekből. Az otthoni íz. És a Vargabélesről még nem is esett szó. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával

Erdő Tündére Szörp 500 ml (Bodza, Akác, Fenyőrügy)
Erdő Tündére Szörp Éppen olyan, mint a májusi erdő, varázslatos. Az illatos bodzavirág, a fenséges akácvirág, és a bölcs erdei fenyőrügy szertelen játékából született ez a szomjoltó finomság. Nemcsak finom, de nagyon jótékony, hiszen minden felhasznált növény, gyógynövény. A nap legaranylóbb óráiban, az erdő mélyéről gyűjtve, amikor az energia a legkoncentráltabban van jelen a növényekben. Kiszerelés: 500 ml Összetevők: víz, akácvirág, bodzavirág, erdei fenyőrügy, cukor, bio citromlé.
Fermentált Savanyú Káposzta 500 gr
Fermentált Savanyú Káposzta Kiszerelés: 500 gramm/ üveg Ínycsiklandó és rendkívűl egészséges alap egy jó rakott káposztához, frankfurti leveshez, töltött káposztához, vagy bármely ételhez, melyhez savanyított káposztát használnánk. Összetevök: káposzta (vegyszermentes gazdálkodásból), energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.

