Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. A féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján a magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. A betöltött szalámit bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 120 napig érleljük. A szokásos fűszerek mellett az egész kömény adja meg a várt ízhatást. Kolbászmanufaktúránkban kapható csípős és csemege paprikás változatban is.
Egy szál vastagkolbász súlya kb. 1000-1200 gr.
A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra.
Ár: 9.990 Ft/kg