Klasszikus magyar lecsó – újragondolva! Az alapanyagokat gondosan megfőzzük, összeturmixoljuk, majd kockaformában liofilizáljuk. A fagyasztva szárításnak köszönhetően a karakteres ízek megmaradnak, a kockák pedig hosszan eltarthatóak – természetesen adalékanyagok nélkül.
Felhasználási javaslatok:
- krémlevesek tetejére, morzsolva
- salátaöntetekbe, dresszingekbe
- vajas/zsíros kenyérre szórva, porítva
- levesek, pörköltek, főzelékek ízesítésére
- vagy akár önmagában is nassolnivalóként, intenzív íze miatt.
Összetevők: paprika, paradicsom, hagyma, zsír, szalonna, fűszerek.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, fénytől védve.
Kiszerelés: 1 üvegben 10 db kocka, ~17g
Ez nem porleves, nem zacskós gyorsétel – ez a lecsó lelke, víz nélkül!
A magyar konyha karaktere ott lapul minden egyes kis kockában!
Klasszikus magyar lecsó – újragondolva! Az alapanyagokat gondosan megfőzzük, összeturmixoljuk, majd kockaformában liofilizáljuk. A fagyasztva szárításnak köszönhetően a karakteres ízek megmaradnak, a kockák pedig hosszan eltarthatóak – természetesen adalékanyagok nélkül.
Felhasználási javaslatok:
- krémlevesek tetejére, morzsolva
- salátaöntetekbe, dresszingekbe
- vajas/zsíros kenyérre szórva, porítva
- levesek, pörköltek, főzelékek ízesítésére
- vagy akár önmagában is nassolnivalóként, intenzív íze miatt.
Összetevők: paprika, paradicsom, hagyma, zsír, szalonna, fűszerek.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, fénytől védve.
Kiszerelés: 1 üvegben 10 db kocka, ~17g
Ez nem porleves, nem zacskós gyorsétel – ez a lecsó lelke, víz nélkül!
A magyar konyha karaktere ott lapul minden egyes kis kockában!