Frissen szedett metélőhagyma.
A vöröshagymára jellemző, ám sokkal "szelídebb" illatával , ízével különféle levesek, mártások, krémek közkedvelt ízesítője.
Íze egyszerre emlékeztet a hagymára és a fokhagymára, de sokkal kevésbé tolakodó, ezért is igazi ínyencség!
Főként hengeres, hosszúkás leveleit fogyasztjuk. Nyersen megedve sem hagy erős ízt,szagot a szájban!!!
Fogyasztási tippem: Feldarabolom és belekeverem a vajkrémbe vagy megszórom vele a salátákat, rántottát.
Baktérium ölő hatású szájban, garatban, gyomorban, belekben.
Frissen szedett metélőhagyma.
A vöröshagymára jellemző, ám sokkal "szelídebb" illatával , ízével különféle levesek, mártások, krémek közkedvelt ízesítője.
Íze egyszerre emlékeztet a hagymára és a fokhagymára, de sokkal kevésbé tolakodó, ezért is igazi ínyencség!
Főként hengeres, hosszúkás leveleit fogyasztjuk. Nyersen megedve sem hagy erős ízt,szagot a szájban!!!
Fogyasztási tippem: Feldarabolom és belekeverem a vajkrémbe vagy megszórom vele a salátákat, rántottát.
Baktérium ölő hatású szájban, garatban, gyomorban, belekben.