Mások ezeket rendelték
Mákolaj
Hidegen sajtolt,szüretlen,házi mákolaj fényvédő üvegben. Élettani tulajdonságait magas E-vitamin,alfa-és gamma tokoferol,olajsav,palmitinsav,koncentrált linolsav és szterin tartalmának köszönheti.A mákolaj idegerősítő,hangulatjavító,szellemi teljesítményfokozó,immuntámogató,jót tesz a pajzsmirigynek.A hidegen sajtolt mákolaj kiemelkedő élettani hatása már régi keletű a népgyógyászatban, de mára a modern orvostudomány is elismeri egészségvédő hatását. Rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kiemelkedő aminósav, foszfor, kálcium és vastartalom jellemzi. A mákolaj fogyasztása kedvezően hat a csontozatunk egészségére, megállíthatja a csontszövetek leépülésének folyamatát, megelőzheti a trombózis és embólia kialakulását, normalizálhatja a vér koleszterinszintjét és a magas vérnyomást. Jótékony hatást mutat a sebek gyógyulásában. Fogyasztása: 1-2 teáskanál (5ml),napi rendszerességgel,lehetőség szerint éhgyomorra. Finom salátaöntetként,levesek,szószok ízesítőjeként,desszertekhez is nagyon jó. Kiváló vegán kozmetikum,öregedésgátló hatású arc és bőrápoló olaj. A mákből hidegen sajtolt szűretlen natúr olaj minden hozzáadott anyagtól mentes. Minőség megőrzési idő 1 év.
Mákliszt
Mákliszt őrlemény. Naponta Naponta 1-2 evőkanál mákőrlemény joghurtban elkeverve vérképzö és csonterősítő,jót tesz az agynak, támogatja az immunrendszer, a szív-és érrendszer egészségét, ráadásul szépíti a bőrt,és a hajkoronát. Sűrítésre is használható, mert nagy mennyiségű folyadék felvételére alkalmas. Jól helyettesíti a darált mákot. A mákliszt a mákolaj előállítása során készül,magas rost,fehérje és ásványi anyag tartalmú liszt.