Mások ezeket rendelték
Fermentált Cékla 195 gr
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik. Összetevők: cékla, hagyma, fokhagyma, tiszta só, víz. Kiszerelés: 195 gramm/üveg
Fürjtojás 24 db-os
Vitaminokban, fehérjékben, és ásványi anyagokban gazdagabb mint a tyúk tojás. Tojásallergiások is fogyaszthatják. Szalmonella mentes. Szív barát. Alacsony zsír és koleszterin tartalma miatt diétázók is fogyaszthatják. Elősegíti az agy jobb működését. Aki fogyasztja annak nő a strassz-tűrő képessége. Energia növelő hatású. Pozitívan hat a migrénre, frontérzékenységre. Jó hatással van a cukorbetegekre. Kismamáknak fokozottan előnyös. Mérsékli a fogszuvasodást, hajhullást. Afrodiziákum. Kozmetikum. Az egészségre gyakorolt jótékony hatását a ,, Fürjtojás maga a csoda" internetes oldalon olvashatja el. Érdemes a fürjtojást kúrának is utána nézni, mivel közel 100 betegség orvosolható vele.
Kefir
Kefír kecsketejből. Probiotikummal, prebiotikummal. Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefír, optimális arányban tartalmazza baktériumok, gombák keverékét.