Mások ezeket rendelték

Édes túró 500 g
Sajtkészítés során vissza marad tápanyagokban gazdag savót felmelegítik, a savóban maradt egyszerű fehérjék pelyhes csapadék formájában kicsapódnak. Ez a orda vagy édes túró. Állaga lágyabb, krémesebb mint a tehéntejből készült túróé, íze édeskés. Romlékony, emiatt csak a frissen készült ordát javasolt felhasználni. Jellemzően édesen, tésztatöltelékekbe, , süteményekbe használjuk fel. De helyettesítheti az olasz konyhából ismert Ricottát. Erdélyben kedvelt étel az ordás palacsinta, amikor az ordát, apróra vágott kaporral és cukorral összekeverik, és ezzel töltik meg a palacsint

Hagyományos házi tejföl 500 g
Krémes állagú, magas zsírtartalmú, telt ízű tejföl.500 g os kiszerelésben.

Szalag sajt (Parenyica)
Szalag sajt vagy Parenyica teljes nyers tehéntejből kézműves technológiával készül formája csiga alakú, súly kb 15 dkg.