Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán.
Ízesítések:
Borsos - borsikafüves: No comment
Csípős: Középerős jalapeno paprikát használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg csípős legyen. Köszönet a Eva's chililandnak érte.
Diós - bazsalikomos: Hogy fokozzuk az élvezeteket a diót tökmag olajon megpiritjuk készítéskor bazsalikom kerül mellé.
Fokhagymás: Friss fokhagymát használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg finom legyen. Fokhagyma természetes magyar termelőktől érkezik.
Köményes: Egész és örölt köménymagot használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg finom legyen.
Kapi fűszeres: Készítésénél következő szárított zöldfűszereket hasznljuk: borsikafű, kakukkfű, szurokfű, levendula, rozmaring.
Rábca fűszerkeverék: Öszetevői bors, pirospaprika, fokhagyma, gyömbér
Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán.
Ízesítések:
Borsos - borsikafüves: No comment
Csípős: Középerős jalapeno paprikát használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg csípős legyen. Köszönet a Eva's chililandnak érte.
Diós - bazsalikomos: Hogy fokozzuk az élvezeteket a diót tökmag olajon megpiritjuk készítéskor bazsalikom kerül mellé.
Fokhagymás: Friss fokhagymát használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg finom legyen. Fokhagyma természetes magyar termelőktől érkezik.
Köményes: Egész és örölt köménymagot használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg finom legyen.
Kapi fűszeres: Készítésénél következő szárított zöldfűszereket hasznljuk: borsikafű, kakukkfű, szurokfű, levendula, rozmaring.
Rábca fűszerkeverék: Öszetevői bors, pirospaprika, fokhagyma, gyömbér