Mások ezeket rendelték






Fermentált Cékla-Répa gyömbérrel 200 gr
05.16-tól újra rendelhető! A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjesztés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik. Összetevők: cékla, répa, gyömbér, víz, tiszta só. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg

Csirke levescsomag
Csirke leves csomag ami tartalmaz: 2-3 db csirkefarhát 2-3 db zúza 2-3 db máj 4-5 db láb 2-3 db szárnyközép vagy szárnytő A csomagok 1,5 kg körül vannak. Az ár darabra vonatkozik!

Előhűtött kistermelői egész csirke belsőséggel
A Tárkány Baromfi hagyományos kukorica alapú takarmányon nevelt, minőségi baromfit állít elő. Célunk a régi ízek vissza csempészése a háztartások konyhájába, az elfeledett ízek felidézése. Vágott csirkéink 1,75-2 kg közötti súlyban, csak egészben, belsőséggel, egyesével csomagolva kerülnek forgalomba. Az ár darabra vonatkozik!