Mások ezeket rendelték

Répa-Réka
Minden féle formában fogyasztjuk: nyersen, főzve, párolva, sütve. Nélkülözhetetlen a konyhában. Beltartalma értékes szervezetünk számára. Nincsen zöldségeskert sárgarépa nélkül! A répákat direkt nem mosom meg, hogy jobban elálljon, így enyhén földesek!! Rajt hagyom a zöldjet a frissesség megőrzése céljából.

Kefir
Kefír kecsketejből. Probiotikummal, prebiotikummal. Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefír, optimális arányban tartalmazza baktériumok, gombák keverékét.

Ricotta
Kecske ricotta. 200 g A ricottát sós és édes ételek készítésekor egyaránt felhasználhatjuk. Előételek szószok, raguk készítéséhez, sűrítéséhez, ízesítéséhez használható Lasagne, ravioli, tortellini töltelékébe kerülhet ricotta. Jó partnere a zöldségeknek, kevés sajttal, fűszerekkel megbolondítva önmagában is finom töltelék. Pizzafeltétnek is nagyon jó. Alacsony zsírtartalma miatt a diétázók is fogyaszthatják. A vitamin, kálcium és vas is található benne.